wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchecabine  /   douchewanden-zephyros

Douchewanden Zephyros

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Met het zwarte profiel sluiten de douchewanden Zephyros van Novellini perfect aan bij de trend van dit moment: elegant, modern en stijlvol.

Douchewanden Zephyros: elegant, stijlvol en modern

De douchewanden uit de serie Zephyros hebben talloze mogelijkheden en uitvoeringsvormen, zonder dat het gebruiksgemak uit het oog is verloren. Zo heeft Novellini de schuifdeuren van deze douchewanden voorzien van regelbare wieltjes die ervoor zorgen dat de deuren eenvoudig openen en sluiten. Met het zwarte profiel sluit Zephyros perfect aan bij dé trend van dit moment: elegant, stijlvol en modern.
Uiteraard biedt Novellini met Zephyros naast de uitvoering met een zwart profiel een grote variëteit aan profielkleuren, glassoorten, montagemogelijkheden en schuif-, vouw- en draaideuren. Met die ruime keuze biedt Novellini u altijd een douchewand die voldoet aan uw eisen en wensen.

Ter inspiratie geven wij u een aantal voorbeelden van glassoorten en profielkleuren, die met deze douchewanden te realiseren zijn. Grijs getint glas, gecombineerd met een zwart of een brushed nickel profiel, zorgt voor een sjieke uitstraling. Zephyros biedt ook de mogelijkheid om te kiezen voor glas met een motief, wat voor een oplossing zorgt die meer privacy biedt. Tot slot is het uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor transparant glas, zodat een ruimtelijk effect wordt gecreëerd. Met Zephyros is elke uitvoering en stijl mogelijk, uw persoonlijke voorkeur is leidend.

Klik hier voor meer informatie over de Zephyros douchewanden serie.

Meer van : Novellini Benelux BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent