wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douche  /   free-senses

Free Senses

Modulair paneelsysteem voor de individuele samenstelling van een complete doucheruimte - geïntegreerde armaturen

Modulair paneelsysteem voor de individuele samenstelling van een complete doucheruimte - geïntegreerde armaturen

Als één van de grootste internationale fabrikanten van systemen voor de badkamer geldt Duscholux o.a. als gerenommeerde leverancier van flexibele, op maat vervaardigde profielloze douchewanden.

 

Geheel in lijn met zulke systeemoplossingen presenteert Duscholux onder de naam Free Senses een tot nu toe unieke combinatie van een douchepaneel met een doucheafscheiding.

Basis van deze innovatieve oplossing is een modulair en in afmeting aanpasbaar douchepaneel met ingebouwde armaturen en geïntegreerde functies. Dit paneel verbindt zich met de wandelementen tot een uniek systeem dat in hoge mate een keuze aan individuele vormgeving biedt. Afhankelijk van de ruimte te plaatsen in een hoek, tegen een muur of stand-alone in de vrije ruimte.

Dankzij z´n buitengewone flexibiliteit opent Free Senses -van een optisch aantrekkelijk douchepaneel tot een compleet voorziene doucheruimte- een tot nu toe onbekend palet aan architectonische mogelijkheden voor een zowel comfortabele als individueel gevormde douchegelegenheid, geheel te integreren in uiteenlopend gevormde ruimtes. Free Senses verbindt minimale installatie inspanning met een maximum aan douchecomfort

De standaard douchefuncties van Free Senses zijn hand-, hoofd en lichaamsdouches. Dit zal worden uitgebreid met opties als licht, stoom en föhn. Met Free Senses zijn de douchefuncties niet meer gebonden aan de muur maar kunnen ze in de systeemzuil ook vrij in de ruimte worden geplaatst.

Publicatiedatum: 11 mei 2009

Tags: wonen badkamer Duscholux Free Senses modulair paneelsysteem panelen douchepaneel doucheafscheiding inbouw armaturen stand-alone stoom föhn handdouche hoofddouche en lichaamsdouche

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent