wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  complete-badkamer  /   silestone-compleet-witte-badkamer-met-blanco-zeus

Silestone®: compleet witte badkamer met Blanco Zeus

Deze compleet witte badkamer, met de Silestone® Blanco Zeus in de hoofdrol, die werd ontworpen door ontwerpstudio: VORM I keuken bad & vuur.

  • Fotocollectie

Wanneer bij een ontwerp van een ruimte wordt gestreefd naar sereniteit, biedt Silestone® de witter dan wit kleur 'Blanco Zeus'.

Met dit witste wit krijgt de badkamer een architectonische uitstraling. Tegelijk is er ook een gebruiksvriendelijke badkamer ontworpen omdat het materiaal Silestone® by Cosentino ook na jaren intensief gebruik bijzonder gebruiksvriendelijk is én blijft. Want alle kwartsoppervlakken van Silestone® by Cosentino zijn kras- en vlekbestendig. Bovendien zijn ze voorzien van een unieke bacteriostatische bescherming waar Cosentino® om bekend staat. Optimale hygiëne gegarandeerd dus. Dagelijkse reiniging met een spons en sopje volstaat.

In deze badkamer werd Silestone toegepast bij onder andere een extra lange wastafel op maat, als ook de achterwanden, de ombouw van het bad en gedeeltes van de vloeren.

Silestone® Blanco Zeus is er in drie uitvoeringen: 'gepolijst' voor liefhebbers van strakke hoogglans, 'suede' voor een matte, zachte look en 'volcano' voor meer structuur in het kwartsoppervlak. Met meer dan 90% natuurlijk kwarts is Silestone® by Cosentino trouwens een van de meest duurzame natuurlijke materialen.

Dankzij het design en de functionel eigenschappen is dit product toepasbaar in alle ruimtes in huis. Van de keuken tot de badkamer, van keukenwerkblad, van keukenblad, wastafel en achterwand, tot badombouw, douches, muren, trappen en zelfs vloeren.

Silestone® geeft 10 jaar garantie op het materiaal.

Meer informatie: nl.silestone.com

Publicatiedatum: 26 november 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Silestone® compleet witte badkamer Blanco Zeus cosentino

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent