wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  complete-badkamer  /   badkamer-serie-cx

Badkamer serie CX

Hoge exclusiviteit door absoluut unieke vormgeving.

Hoge exclusiviteit door absoluut unieke vormgeving.

Resultaat van de samenwerking van Duscholux met Conix architecten / fascinerende ruimtewerking door monolithisch-kristallijnen uitstraling / programma met vrijstaand bad, douche-unit voor wandmontage en apart te installeren wastafelelement.

 

De in nauwe samenwerking tussen Duscholux en het internationaal prestigieuze architectenbureau Conix ontwikkelde badkamer serie CX overtuigt door het opvallende, unieke karakter.

Het basisidee achter het ontwerp van deze, uit mineraalmateriaal samengestelde serie: een monolithische- en kristallijnen verschijning in een absoluut unieke vormgeving. De exclusiviteit van deze beeldende vormgeving berust op de opgeroepen, spontaan voelbare ruimtewerking.

Daarbij roept de welhaast onderkoelde belijning van de verschijningsvorm bij de gebruiker een rechttegengestelde emotie op, namelijk een warm gevoel van welbehagen. In deze spanning tussen ratio en emotie ligt een buitengewone fascinatie. Deze fascinatie wordt nog geaccentueerd door het contrast tussen de matte oppervlakken en het spiegelende glas, dat standaard is voorzien van de Cleartec veredeling. Cleartec is een speciale oppervlaktebescherming op basis van nanotechnologie. Het vermindert kalk- en vuilafzetting en vereenvoudigt het onderhoud doordat water zich minder makkelijk hecht aan het glas.

De serie CX omvat een vrijstaand bad, een douche-unit voor plaatsing tegen de muur -naar keuze gecombineerd met een dubbele wastafel- en een apart te installeren wastafelelement.

Publicatiedatum: 11 mei 2009

Tags: wonen badkamer Duscholux architectenbureau Conix serie CX baden glas douche-unit wastefal wastafelement bad AE

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent