wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  complete-badkamer  /   compleet-toilet

Compleet Toilet

  • Fotocollectie

Compleet Toilet

De badkamerspecialisten van Baden+ ontzorgen graag. Dit complete toilet bieden wij inclusief tegels en installatie. Het toilet is met een strak zwevend wandclost van Ideal Standard samengesteld. Voor de toiletbril is gekozen voor een softclose zitting, hierdoor heeft u nooit meer last van een hard dichtvallende toiletbril. De mooie Geberit bedieningsplaat met het Geberit Duofix inbouwreservoir zorgen ervoor dat het achter de muur allemaal in orde is. Door de grijze stokentegel en de Geesa Pulse accessoireserie wordt deze toiletruimte extra bijzonder.

Baden+ sanitairspecialisten

Baden+ heeft verdeeld over Nederland 20 topsanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die u kunnen inspireren op badkamergebied. In iedere showroom staan vele badkamer- en toiletopstellingen zodat u direct een voorstelling kunt maken hoe dit in uw huis past. Daarnaast staan er heel veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten om met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen. Graag gaan we bij Baden+ aan de slag als uw persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.

Zoek een Baden+ sanitairspecialist

Meer van : Badenplus Bv

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent