wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  complete-badkamer  /   badkamerspecialist-breda

Badkamerspecialist Breda

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Nesto Sanitair is de badkamerspecialist in de regio Breda. U kunt bij ons terecht voor de levering, installatie en renovatie van badkamers.

Badkamerspecialist Breda

Nesto Sanitair is de badkamerspecialist in de regio Breda. U kunt bij ons terecht voor de levering, installatie en renovatie van badkamers. Nesto Sanitair in Halsteren is al jaren actief in deze branche en heeft zich ontwikkeld tot echte badkamerspecialist. Wij zijn DEKRA gecertificeerd en staan bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen zowel de levering als de volledige installatie verzorgen.

Veel mogelijkheden bij de badkamerspecialist in de regio Breda


U heeft veel mogelijkheden bij Nesto Sanitair, de badkamerspecialist in de regio Breda. Nesto Sanitair heeft vele producten van diverse toonaangevende merken. Als uw merk niet in de lijst staat, is dat geen enkel probleem. U hoeft het enkel aan te geven en wij bestellen het gewenste product. Bovendien bieden wij een uitstekende service met een uitstekende garantie, scherpe prijzen en een all-in concept. Wij stellen per klant één aanspreekpunt aan, zodat u bij Nesto Sanitair, de badkamerspecialist in de regio Breda, altijd bij dezelfde persoon terecht kunt voor een persoonlijke dienstverlening.

Showroom


U bent ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Halsteren (niet ver van Breda). Wilt u meer weten over uw mogelijkheden die de badkamerspecialist in de omgeving van Breda en Bergen op Zoom u te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0164 630242 of stuur een e-mail naar info@nestosanitair.nl. U kunt ook een offerte aanvragen op onze website.

Meer van : Nesto Sanitair

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent