wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badmeubel  /   monochrome-system-by-ala

Monochrome by Alke

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Langs buiten ziet de Monochrome er erg clean en gelikt uit. De kast is gemaakt van duurzame materialen. Allemaal uitgevoerd in dezelfde kleur, voor een strak en monolithisch uiterlijk. Voor de wastafel is pRaLĀ® gebruikt: een in de massa gekleurd, massief en niet-poreus Solid Surface Material. Extreem duurzaam en ideaal in vochtige ruimten. Andere badkamerkasten bestaan uit HPL-laminaat, een materiaal dat licht en sterk is, vochtbestendig en ongevoelig is voor verwering.

Monochrome, een kast die verrast

De zuivere lijnen van deze moderne badkamer ademen eenvoud en elegantie uit, zonder aan functionaliteit in te boeten. Elke unit herbergt een waaier aan mogelijkheden: van een discreet weggewerkte kraan en wastafel tot ingebouwde verlichting. De Monochrome units zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Ook maatwerk is mogelijk. Langs binnen is de kast gemakkelijk aan te passen.

De Monochrome is een echte Belg: ontwikkeld en geproduceerd in Kortrijk. En wellicht verklaart juist dat zijn nuchterheid. De unit is niet zomaar een designobject, maar een meubel dat dagelijks inzetbaar is en... eenvoudig te installeren. Draai hem om en je ziet de aansluitingen voor water en elektriciteit, mooi weggewerkt achter het rugpaneel en vlot toegankelijk voor technici. Doos openen, ophangen en verbinden. Plug and play, zo heet dat.

Meer van : Group De Keyzer

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent