wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badmeubel  /   dansani-hoge-kasten

Dansani hoge kasten

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Dansani hoge kasten

Met de kasten van Dansani heeft u legio mogelijkheden voor extra opbergruimte. Zo kunt u kiezen uit verschillende hoogtes, met deuren, laden of open vak. U kunt ook kiezen voor halfhoge onderkasten, ruime bovenkasten en hoge kast met ruimte voor een spiegel en gevlochten manden.

Voor elke badkamer, groot of klein, vind u wel een geschikte kast om uw spullen op te bergen en de ruimte goed te benutten.

Dansani hoge kasten

De kast met passende opbergmogelijkheden - inrichten naar eigen inzicht...

Binnen elke serie van Dansani vindt u diverse kastoplossingen voor uw badkamer. Kies uit verschillende hoge kasten met deur en twee laden, een hele deur of twee deuren. U kunt ook bovenkasten krijgen, die bijvoorbeeeld boven een werkblad, het toilet of een radiator kunnen worden gehangen.

In de kasten is volop ruimte voor ondergoed, handdoeken, manden, parfum enz. De glasplanchets kunt u naar eigen inzicht verplaatsen. Zowel deuren als laden hebben een dempsluiting en u kunt de laden inrichten met ladeverdelers om orde op zaken te houden.

 

De halfhoge onderkast in de Mido serie biedt opbergruimte, maar ook een handige ruimte om spullen bij de wastafel neer te zetten.Richt uw kasten in met slimme cassettes die als laden werken. U kunt de cassettes in een hoge kast natuurlijk ook opstapelen. De uitneembare waszak kunt u vullen met kleding en de hele zak meenemen naar de wasmachine.

Met de kubussen en smalle kasten uit de Calidris serie kunt u spelen met de opstellingen en zo een individuele expressie geven aan uw badkamer.

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent