wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   win-geesa-haiku-badkameraccessoires

Geesa Haiku badkameraccessoires

Mail & win een stijlvolle Geesa Haiku accessoire-opstelling voor in de badkamer.

  • Fotocollectie


Geesa heeft in samenwerking met ontwerper Marcel Wanders de Haiku serie ontworpen; een bijzondere accessoirecollectie voor elke badkamer. Deze stijlvolle collectie, waarvan de losse accessoires magnetisch zijn, kent een vrije indeling en verrast u met de vele combinatiemogelijkheden. 

Geesa Haiku: een bijzondere collectie

De Haiku collectie is vernoemd naar de gelijknamige Japanse dichtvorm. De collectie omvat meer dan 40 verschillende artikelen, waarbij strakke en organische vormen worden gecombineerd. De Haiku collectie laat verrassende combinaties toe van verschillende materialen, zoals hoogglans chroom, wit keramiek en donker wengé hout. De collectie bevat naast standaard badkameraccessoires, zoals planchetten, handdoekringen, toiletrolhouders en zeepdispensers, ook een champagnekoeler, kandelaar, vazen en een fotolijst.

Magnetische aantrekkingskracht

Een bijzonder en uniek detail van de Haiku collectie is de magnetische aantrekkingskracht van de losse accessoires. In diverse accessoires voor op het planchet, zoals de keramieken vaas en zeepschaal, zijn namelijk magneetjes onzichtbaar weggewerkt. Hierdoor blijven de accessoires onverstoorbaar staan en tilt u uw badkamer naar een hoger niveau van design!

Mixen & matchen naar hartenlust

De Haiku serie bestaat uit verschillende losse onderdelen, waardoor u naar hartenlust kunt mixen en matchen. Het is dus mogelijk een opstelling uit te breiden met andere Haiku accessoires. Profiteer van een voordelige Haiku compositie en ontvang tot 31 december 2013 de staande accessoires gratis bij de diverse accessoire-items. De Haiku collectie is verkrijgbaar bij diverse sanitair speciaalzaken én woonwinkels. Meer informatie over de Haiku collectie vindt u hier.

Geesa

Het oer-Hollandse bedrijf Geesa is al vanaf 1885 actief in badkameraccessoires. Marktleider in Nederland en toonaangevend in export naar 65 landen. De samenwerking met topontwerpers is het resultaat van de nieuwe, innovatieve koers van Geesa. Met de Haiku collectie by Marcel Wanders benadrukt Geesa haar passie voor design, met een duidelijke knipoog naar de Nederlandse roots: 'Design met Dutch DNA'.

Meer informatie: www.geesa.nl

Publicatiedatum: 21 oktober 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: geesa haiku badkameraccessoire accessoire badkamer marcel wanders win

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent