wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   rank-en-elegante-badaccessoires-voor-klassiek-moderne-badruimte

Rank en elegante badaccessoires voor klassiek-moderne badruimte

Emco heeft oog voor trends en nieuwe ontwikkelingen en geeft jaarlijks de toon aan met nieuwe series badaccessoires.

Emco heeft oog voor trends en nieuwe ontwikkelingen en geeft jaarlijks de toon aan met nieuwe series badaccessoires.

Zoals de verrassende nieuwe serie emcofino, die ontwikkeld is voor liefhebbers van slank, rank en elegant. Zoals u van emco bent gewend hebben de designers van emco karakteristieke vormgevingskenmerken toegepast. Zoals een vlakke bandvorm, die elegant uitmondt in een rond natuurlijk vormgegeven wandelement. De lijnvoering heeft emco tot het wezenlijke teruggebracht, dat resulteert in een elegant ogende fijnheid. Het design siert de klassiek-moderne bad- en wellnessruimte, de fijne uitstraling weerspiegelt de moderne tijdgeest. De uitstraling van deze nieuwe serie komt bovendien tegemoet aan de actuele designtrends van andere sanitair armaturen, zodat u een moderne badkamersfeer kunt creëren, die uitblinkt in comfort, stijl, kwaliteit en harmonie.

 

Met totaal 14 verschillende accessoires bestrijkt het programma van emco alle functies die consumenten vandaag de dag wensen. Het assortiment omvat een glashouder met drinkglas, een zeephouder met een glazen schaaltje, een vloeibare-zeepdispenser met een capaciteit van 200 ml, een papierhouder die naar keuze met of zonder deksel verkrijgbaar is, een reservepapierhouder en een toiletborstelgarnituur. Het uitgebreide productscala van deze serie wordt gecompleteerd met twee zwenkbare handdoekhouders met elk twee armen. 450 mm of als variant voor het gastentoilet 350 mm diep, een handdoekring, twee badhanddoekhouders van respectievelijk 600 en 800 mm breed, een badgreep met een breedte van 300 mm en een dubbele haak.

De hoogwaardig verchroomde oppervlakken en zorgvuldig geselecteerde materialen accentueren de hoge kwaliteitsstandaard van emcofino. Voor de rechte, smalle bandvormen is messing toegepast, terwijl de stijlbepalende ronde elementen uit hoogwaardig, gegalvaniseerd gegoten zink zijn vervaardigd. Het glas van het drinkglas, het zeepschaaltje en de zeepdispenser is gemaakt van doorzichtig kristalglas, bij het toiletborstelgarnituur van gesatineerd kristalglas. De glashouder, de borstel of alleen de borstelkop van het toiletborstelgarnituur, het drinkglas, het zeepschaaltje, de glashouder en de doseerpomp van de zeepdispenser zijn desgewenst ook als afzonderlijke artikelen verkrijgbaar.

Meer informatie: www.emco.de

Publicatiedatum: 3 april 2012

Tags: wonen badkamer badaccessoire emco ecmcofino wellness armatuur

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent