wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   modern-art-collectie-is-wereldwijd-gewaardeerd-accent-in-de-badkamer

Modern Art collectie is wereldwijd gewaardeerd accent in de badkamer

Geesa breidt populaire collectie verder uit.

Geesa breidt populaire collectie verder uit.

De collectie badkameraccessoires Modern Art wordt wereldwijd gekocht vanwege zijn strakke vormgeving en rijke uitstraling. Fabrikant Geesa breidt deze populaire designcollectie verder uit om echt elk detail in de badkamer te laten kloppen. Geesa, ruim 125 jaar actief als fabrikant van badkameraccessoires en marktleider in Nederland in het professionele segment, heeft deze collectie in 2008 op de markt gebracht voor liefhebbers van design. Momenteel is deze serie uitgegroeid tot een gewaardeerd accent in badkamers en tophotels over de gehele wereld.

 

Modern Art
De basis van de accessoires uit de Modern Art collectie bestaat uit een strakke, vierkante vorm. Deze vorm komt terug in alle artikelen en bepaalt de uitstraling van deze collectie. De Modern Art collectie combineert chroom met mat zwart en mat wit glas. Alle artikelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit messing en voorzien van een chroomlaag van tenminste 12 micron. Zoals bij Geesa gebruikelijk is, wordt op deze collectie maar liefst 12 jaar garantie geboden op chroom en constructie. Exclusiviteit en duurzaamheid zijn daarmee verenigd in een echt Hollands ontwerp, met de prijskwaliteit verhouding die van Geesa verwacht mag worden. Door de strakke vierkante vorm passen de accessoires perfect in een moderne, strakke badkamerinrichting.

Collectie aanvulling
Sinds de introductie in 2008 bevat de Modern Art collectie o.a. een planchet, glashouder, zeephouder, handdoekhouders in 45 cm en 60 cm, handdoekring, 2-lids handdoekrek, badgreep, enkele en dubbele jashaak, reserverolhouder, badhanddoekplateau, toiletrolhouder met en zonder klep en toiletborstelhouder. Door deze designcollectie uit te breiden met aanvullende accessoires komt Geesa tegemoet aan de wens van velen. Nieuw toegevoegd is de vrijstaande zeepdispenser, glashouder, planchet van 60 cm met zwart glas, toiletborstelhouder vrijstaand en een verticale gasthanddoek houder. Tevens zijn de toiletborstelhouders ook met zwarte borstels verkrijgbaar. In het najaar van 2012 zal een tweede reeks accessoires toegevoegd worden.

De Geesa Modern Art collectie is verkrijgbaar via de sanitair speciaalzaken. Meer informatie over Geesa en haar producten is te vinden op www.geesa.nl.

Publicatiedatum: 9 mei 2012

Tags: wonen badkamer geesa badkameraccessoire modern art

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent