wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   keramag-flow300---accessoires-als-esthetisch-onderdeel-van-de-ruimte

Keramag Flow300 - Accessoires als esthetisch onderdeel van de ruimte

De badkamerserie Flow300 van fabrikant Keramag maakt badkamerproducten tot een logisch onderdeel van de ruimte.

De badkamerserie Flow300 van fabrikant Keramag maakt badkamerproducten tot een logisch onderdeel van de ruimte.

Designer Hadi Teherani gaf de keramische producten de kenmerkende 'Flow', waardoor het lijkt alsof de wastafel en het toilet versmelten met de wand. Flow300 biedt een uitgebreide keuze aan badkamerproducten; verschillende wastafels, toilet en bidet, meubels en een bad. Nu completeert Keramag deze succesvolle serie met accessoires. En ook van deze badkamerelementen maakte de designer iets bijzonders, door ze te combineren met decoratieve wandpanelen.

Wandpanelen als verbindend element

Bijzonder is dat de accessoires bevestigd kunnen worden aan de bijpassende, decoratieve wandpanelen. Deze panelen van Makassar houtfineer of van wit gelakt glas, zorgen voor een bijzondere uitstraling en functionaliteit. Ze zorgen niet alleen voor een optische verbinding tussen de keramische badkamerproducten en de meubels, ze zijn bovendien ideaal om op een eenvoudige manier accessoires te bevestigen. De panelen zijn 30 cm hoog en creëren een decoratieve band door de badkamer. Ze kunnen direct aan de wand of aan tegels worden bevestigd.

Bijzonder is dat de accessoires bevestigd kunnen worden aan de bijpassende, decoratieve wandpanelen. Deze panelen van Makassar houtfineer of van wit gelakt glas, zorgen voor een bijzondere uitstraling en functionaliteit. Ze zorgen niet alleen voor een opt

In de buurt van de wastafel kunnen eenvoudig handdoekhouders, kledinghaken of een zeepdispenser bevestigd worden. Rondom het toilet kunnen toiletborstelhouder en een toiletrolhouder met ruimte voor een reserverol aangebracht worden. Een wandplateau met uittrekbare lade voor cosmetica is voorzien van een chromen omranding voor een uniforme uitstraling in het geheel. De accessoirerange wordt afgerond met twee spiegels (50 x 101 cm of 101 x 50 cm), voorzien van een verchroomd lichtelement dat zowel horizontaal als verticaal op de spiegel kan worden gemonteerd. Alle accessoires hebben een sober, minimalistisch design - afgestemd op de keramische producten en meubels.

Met de toevoeging van de accessoires is Flow300 uitgegroeid tot een compleet badkamerconcept met volop mogelijkheden voor een individuele inrichting van de badkamer. Alle accessoires hebben verdekte bevestigingen en zijn eenvoudig te monteren.

Meer informatie: www.keramag.com.

Publicatiedatum: 25 juni 2009

Tags: wonen badkamer badkamers accessoires accessoire Keramag Flow300 wastafel toilet badkamerproducten bidet badmeubel badmeubels badmeubelen badkamermeubel badkamermeubels badkamermeubelen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent