wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   een-nieuw-item-binnen-het-assortiment-van-warmteservice-looox-closed

Een nieuw item binnen het assortiment van Warmteservice: Looox Closed

Tja, waar blijven die reserve wc-rollen nou toch altijd. Op een stapeltje op de grond? In de gangkast? Dit probleem is nu voor eens en voor altijd opgelost met een van de Looox Closed modellen.

Tja, waar blijven die reserve wc-rollen nou toch altijd. Op een stapeltje op de grond? In de gangkast? Dit probleem is nu voor eens en voor altijd opgelost met een van de Looox Closed modellen.

Een geïntegreerde RVS houder, ingebouwd in de wand naast het toilet, biedt maar liefst ruimte voor 6 wc-rollen. Direct binnen handbereik. Voorzien van een geborstelde RVS-rand voor een strakke afwerking en op iedere gewenste hoogte te monteren.

 

Eenvoudige genialiteit om het leven makkelijker te maken. Looox Closed is tevens leverbaar in mono versies voor opslag van 1 reserverol. Deze mono-houders zijn ook volledig van hoogwaardig RVS. Door een sparing te maken is het kinderlijk eenvoudig om deze naast het toilet te plaatsen en te monteren.

Kom langs bij Warmteservice voor meer informatie of kijk op www.warmteservice.nl of bel 0900-23 56 897.

Publicatiedatum: 16 november 2010

Tags: wonen badkamer badkamers wc wc-rollen toiletrol Looox Closed Warmteservice reserverol reserverollen toiletrollen wc-papier

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent