wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  bad  /   repabad-eenpersoonsbad-arosa-ergo

Repabad eenpersoonsbad Arosa ergo

Eenpersoonsbadkuip Arosa ergo van Repabad: op ontspannen wijze jezelf vinden.

  • Fotocollectie

De nieuwe eenpersoonsbadkuip Arosa ergo is doelbewust voor één persoon ontwikkeld. Ontspannen tijdens een aangenaam bad en daarbij helemaal tot rust komen. De nieuwe, vlakke, schuine rugwand van de Arosa ergo maakt een zachte onderdompeling in het water mogelijk. Hierbij ondersteunt de badkuipvorm de rug. Met de kuipdiepte van 46 cm in combinatie met het bijzondere liggevoel wordt het mogelijk om compleet ontspannen te baden. Repabad biedt de eenpersoonsbadkuip Arosa ergo aan in twee afmetingen 170 x 75 cm en 180 x 80 cm. De lengte van de bodem bedraagt 114 en 124 cm. De badkuipen hebben een waterinhoud van 160 resp. 200 liter.

Met de Arosa ergo wordt het modellenassortiment van de Arosa-badkuipenfamilie uitgebreid met de eenpersoonsbadkuipen. Tot de Arosa-familie behoorden tot nu toe tweepersoonbadkuipen in de afmetingen 170 x 75 cm, 180 x 80 cm en 190 x 90 cm. Die worden aangevuld met de nieuwe afmeting 180 x 90 cm. De bijna loodrechte zijwanden van de tweepersoonsbadkuipen bieden voldoende ruimte voor badplezier met z'n tweetjes.

Het omvangrijke Repabad-assortiment heeft voor iedereen de passende badkuip ter beschikking. Alle badkuipen kunnen worden uitgerust als whirlpool of met rugtherapie. De klant bepaalt de gewenste massagefuncties. Alle pools worden in de whirlpool-werkplaats in Kirchheim unter Teck met de hand vervaardigd en aan omvangrijke tests onderworpen voordat ze het magazijn verlaten. Voor langdurig badplezier rust Repabad alle whirlpools en badkuipen met rugtherapie standaard uit met repa-clean-protect-coating (RCP). Alle watervoerende leidingen zijn veredeld met een gepatenteerde coating die beschermt tegen microbacteriële verontreinigingen en deze neutraliseert. Daarnaast behoren restwaterafvoer en nadroging tot de standaarduitrusting. Repabad-whirlpools behoren niet alleen tot de pools met de hoogste hygiënepretenties, maar ook tot de stilste. Bij vol vermogen voldoen ze aan alle geluidsnormen die gelden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Meer informatie: www.repabad.com

Publicatiedatum: 23 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: repabad bad eenpersoonsbad arosa ergo badkuip

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent