wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  bad  /   draaibaar-bijna-raamloos-en-magnetisch-afgedicht

Draaibaar, bijna raamloos en magnetisch afgedicht

Combibaden BETTECORA, BETTECORA RONDA en BETTEOCEAN met nieuwe doucheschermen

Combibaden BETTECORA, BETTECORA RONDA en BETTEOCEAN met nieuwe doucheschermen

Perfect bad- en doucheplezier in de kleinste ruimte - Bette heeft ook voor deze eisen intelligente oplossingen paraat. In grote populariteit verheugen zich de combibaden BETTECORA, BETTECORA RONDA en BETTEOCEAN, die een ruim ligbad en een royale, comfortabele doucheplaats op handige wijze combineren. Nog attractiever worden de drie modellen door het nieuwe design en de technische ontwikkeling van de passende doucheschermen.

Raamloos uiterlijk

De nieuwe doucheschermen van de drie combibaden overtuigen door hun nagenoeg raamloze uiterlijk, dat uitmunt door lichtvoetigheid en transparantie. Het royale verstelbereik van de decente wandaansluitstrippen maakt de montage eenvoudig en veilig. Voor een hoge spatbescherming naar de stalen badrand toe zorgen de in de dichtingen geïntegreerde magneten. Het nieuwe design overtuigt bovendien met een comfortabel hef-zak-mechanisme van de deuren en het van binnen in één vlak liggende beslag voor een eenvoudige reiniging zonder obstakels en randen. Standaard voorzien van het water en vuil afstotende oppervlak BETTEECHTGLAS PLUS garanderen de doucheschermen een eenvoudige verzorging en een briljante glans.

De Bettecora

De beide douchescherm-modellen BETTECORA II en BETTECORA RONDA II laten de ruimte er met hun nieuwe, draaibare ruiten groter uitzien en bieden meer ruimte om te bewegen met name in kleine badkamers een groot voordeel. In de versies BETTECORA SWING II en BETTECORA RONDA SWING II zijn de halfronde doucheschermen vaststaand. Een draaibaar zijelement biedt extra spatbescherming.

De Betteocean

De BETTEOCEAN biedt met zijn aan beide kanten draaibare douchescherm met magneetdichtingen en een nieuw design niet alleen een optimale bescherming tegen waterspetters en een comfortabele instap, maar laat de badkamer er bovendien optisch aanzienlijk groter uitzien, wanneer hij naar de wand toe gedraaid is. Voor een perfecte uitstraling kan BETTEOCEAN als optie met het onzichtbare afvoer- en overloopsysteem BETTEGEBERIT CLOU worden uitgerust. Deze innovatieve techniek verhoogt bovendien het waterpeil in vergelijking met een ligbad met overloopgat met 4 cm en vergemakkelijkt bovendien het reinigen.

Publicatiedatum: 29 april 2009

Tags: wonen badkamer bette bettecora SWING ronda betteocean combibaden bad doucheschermen BETTEGEBERIT CLOU douche scherm

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent