wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   baby-kinderkamer  /  kindermeubels  /   nu-nog-meer-combinaties-mogelijk-met-de-mix-en-match-meubellijn-van-bopita

Nu nog meer combinaties mogelijk met de Mix & Match meubellijn van Bopita

De serie Mix & Match van Bopita is uniek door de enorme keuze aan kindermeubelen, maar liefst 34 verschillende artikelen, die ook nog eens allemaal verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende, vrolijke kleuren.

De serie Mix & Match van Bopita is uniek door de enorme keuze aan kindermeubelen, maar liefst 34 verschillende artikelen, die ook nog eens allemaal verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende, vrolijke kleuren.

]Voor ouders en hun kinderen de uitgebreide keuze uit baby, junior- en tienerbedden, bedbanken in verschillende maten en met en zonder lade, half hoogslapers in maar liefst acht kleuren en zelfs een compact bed met daaronder een drietal handige opbergbakken op wieltjes.

 

Ook de keuze in 2- en 3-deurs kasten, boeken- en wandkasten is enorm! En voor al het speelgoed zijn er handige opbergbakken en wandbakjes die in de open vakken van de kasten of voorzien van wieltjes onder het bed geplaatst kunnen worden. Dit alles is verkrijgbaar in de meest eigentijdse kleuren van dit moment, namelijk wit, light blue, red, lime, orange, roze, army green, pink, purple, ivory, aqua en zelfs silver.

Bopita onderscheidt zich met Mix & Match duidelijk van andere leveranciers van kinderkamers en kindermeubilair. De enorme keuzemogelijkheden in combinatie met het brede kleurengamma zijn het succes van Mix & Match en de populariteit bij de consument groeit nog steeds.

Tags: wonen kinderkamer Bopita mix match meubellijn

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent