wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   baby-kinderkamer  /  accessoires-fun  /   babooba-nieuw-babymerk-van-eigen-bodem

Babooba: nieuw babymerk van eigen bodem

Nederland is een nieuw babymerk rijker: Babooba. Het merk brengt de natuurlijke zachtheid van mama dichtbij met gebreide babydekens.

  • Fotocollectie

Babooba brengt de natuurlijke zachtheid van mama dichtbij met gebreide babydekens van 100% katoen. Met zorg gemaakt en van de hoogste kwaliteit voelen deze dekens heerlijk zacht aan op baby’s huidje, zelfs bij een gevoelige huid.

 

Dekens voor wieg en ledikant

De babydekens van het nieuwe Nederlandse merk Babooba zijn van 100% katoen en uiterst zacht voor de allerkleinsten. De gebreide structuur geeft de dekens luxe uitstraling. Babooba dekentjes zijn ademend, vocht absorberend en warm. Bovendien is katoen hypo-allergeen en van nature resistent tegen huisstofmijt waardoor de dekentjes zelfs geschikt zijn voor baby’s met een gevoelige huid, allergieën of astma. Alle Babooba-producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, kleurvast, slijtvast, krimpvrij en makkelijk te wassen. Er zijn twee maten beschikbaar: wiegdekens (75x90cm) en ledikantdekens (100x150 cm). De geblokte dekens zijn er in roze, blauw en grijs. 

 

Babooba: De zachtheid van mama dichtbij

Quirine Vollebregt-Dozy wilde het liefst altijd bij haar kleintjes zijn toen ze nog baby waren. Zelfs in hun eigen bedje wilde ze hen dezelfde warmte en liefde geven als in mama’s armen. Uit deze behoefte ontstonden de babydekens van Babooba, zo puur en zacht mogelijk. Quirine selecteert de fijnste katoen uit Centraal Europa, Zuid-Amerika, Spanje en Afrika. De productie van Babooba dekens ligt echter in België zodat ze altijd kan vertrouwen op goede arbeidsomstandigheden en er zeker van is dat er geen kinderarbeid aan te pas komt. Het katoen is tevens Ökotex gecertificeerd.

 

Kijk voor alle kleuren op: www.babooba.nl

Publicatiedatum: 15 november 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: babykamer kinderkamer babydeken deken babooba accessoire babymerk ledikant dekens

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent