string(1) "p"

Wolvilt voor buro en thuiskantoor

Unieke bureau accessoires en akoestische oplossingen voor je werkkamer en kantoor van wolvilt, gemaakt uit 100% scheerwol.

Beleef wolvilt, het is puur en uniek

Wol is een van nature herbruikbare grondstof, die bijzonder robuust en duurzaam is dankzij de uitgebreide productie van wolvilt en de verdere verwerking tot hoogwaardige producten.

HEY-SIGN ontwikkelt en produceert in Duitsland.
Delen van de collectie worden geproduceerd in werkplaatsen voor aangepast werk en bij lokale leveranciers van metaal, hout en leer. De transportroutes zijn kort. Dit bespaart middelen en beschermt actief het milieu.

HEY-SIGN gebruikt voor alle producten alleen echt, hoogwaardig wolvilt gemaakt van de beste merinowol zonder chemische toevoegingen of gerecycled textiel. Alleen zo kunnen alle positieve eigenschappen van deze herbruikbare grondstof gegarandeerd worden.

Het wolvilt is huidvriendelijk, luchtdoorlatend en temperatuurbestendig. De geluidsabsorberende werking zorgt voor rust en stilte en verbetert de akoestiek in de ruimte. Daarnaast isoleert wolvilt tegen kou en warmte, houdt het vocht in balans, is vuilafstotend en schokabsorberend.

Zowel de viltproductie als de fabricage van alle producten is “Made in Germany”, de afwerking van de producten is zelfs “Handmade”.

Daarom verkopen wij, van VILT & DESIGN, alleen de mooiste bureau accessoires en akoestische oplossingen voor je werkkamer en kantoor van vilt, gemaakt uit 100% scheerwol. Wij zijn officieel dealer van het merk HEY-SIGN.

Leverbaar in 45 mooie trendy en classic kleuren.