Smart Aroma Diffuser, nieuwste product CALEX SMART

CALEX Smart komt nu met een Smart Aroma Diffuser. Zo voegen ze geur toe aan de ambiance die men al kon creëren met sfeervolle verlichting.

12 Juni 2021

Op afstand bestuurbaar en programmeerbaar

Wat deze Calex Smart Aroma Diffuser tot een echte musthave voor maakt is dat deze via Wifi met je telefoon te besturen is. Verander de kleur van het licht, programmeer timers en scenario’s en pas de nevelstand aan van hard naar zacht of omgekeerd. Alles met de gratis Calex app.

Bijzonder veelzijdig

Deze veelzijdige Smart Aroma Diffuser is dé oplossing voor geurtjes in huis, biedt ontspanning en sfeer en levert een verbetering van de luchtkwaliteit in huis op. Het reservoir biedt ongeveer 8 uur plezier, afhankelijk van de ingestelde nevelstand. Met een aantrekkelijke adviesprijs van € 24,99 is Calex klaar om met dit product de verdere Smart groei door te zetten.

AioT

Calex is het eigen lampenmerk van Electro Cirkel Retail. Een creatief en bevlogen merk met lef en een sterke focus op interieur, lifestyle, design én SMART. In 2019 bestormde het merk de markt met betaalbare smart oplossingen voor in huis en wist hiermee direct een statement te maken door in de Forbes top 100 van AioT bedrijven terecht te komen.

Meer informatie: www.calex.eu 

Reacties