Ontdek de najaars collectie van Maison Berger!

Bij Voss zijn we dol op Maison Berger, kom langs en ontdek de lekkerste geuren voor in huis.

De najaarscollectie van Maison Berger is binnen!

Mooie nieuwe modellen én een nieuwe lijn van Lolita Lempicka.
Daarbij zijn er drie heerlijke geuren Geur van de Maand waaronder Lolita.

Het merk voor huisparfums

Maison Berger Paris, voorheen Lampe Berger Paris is hét merk voor huisparfums en parfumverspreiders. Ruim 120 jaar geleden geleden is ooit begonnen bij een apothekersassistent die schonere lucht wilde ontwikkelen in de ziekenhuizen.

Vandaag de dag worden de parfums gebruikt om een heerlijke geur te verspreiden maar het zuivert en reinigt nog altijd de lucht en haalt geuren als kook,-rook,-en huisdierluchtjes weg.

Er zijn veel verschillende flessen variërend in kleur, model en vormgeving dus er is er altijd wel eentje die in uw interieur past.

Er is een ruime keus in de huisparfums van Maison Berger: van subtiel en elegant tot sterk en aanwezig. Met de neutrale geur kunt u de brander schoonbranden maar ook vermengen met een parfum zodat het iets minder aanwezig is.

Onlangs is de collectie uitgebreid met de Aroma Therapie assortiment, zoals bijvoorbeeld D-Stress, Focus en Energy. Deze parfums verspreiden een fijne geur die tevens iets doet met de gemoedstoestand.

Wij hebben in onze winkel in Santpoort (Haarlem) een groot assortiment geurverspreiders, startsets, huisparfums, geurverspreiders met stokjes en autoparfums.

Met alle plezier demonstreren wij u hoe het werkt en kunt u op uw gemak een geur uitzoeken die bij u past.

Wij hebben vrijwel alle huisparfums op voorraad! U bent van harte welkom in onze showroom.