Hondenkussens; hoe match je ze met je interieur?

19 Mei 2017

Een heerlijk zacht hondenkussen is ideaal voor je hond om tot rust te komen. Maar je wilt ook dat ze passen in je inrichting.


Je hebt je interieur met zorg samengesteld dus wil je natuurlijk ook dat het kussen voor je trouwe viervoeter hierbij past en hij een mooi plaatsje in je woonkamer krijgt. Bij Brekz kun je terecht voor kussens in alle soorten en maten. Je vindt er diverse dessins, afmetingen en textuur. Dus voor elke interieurstijl kun je wel iets vinden.

Hondenkussens

De hondenkussens zijn bovendien te krijgen in verschillende kleuren en types. Want behalve dat het moet passen in je interieur, wil je natuurlijk ook dat je het hondenkussen perfect bij je hond pas. Wil je het kussen ook graag buiten liggen. Er bestaan ook wasbare en waterafstotende hondenkussens.

Interieur

Kijk voor het aanschaffen van het hondenkussen met name naar de kleur van je interieur en de plek waar je het hondenkussen wil leggen. En: bedenk goed wat je met de kleur wil. Wil je dat de kleurstelling overeenkomt met de inrichting van je woonkamer? Of wil je een contrasterende kleur zodat het hondenkussen ook een soort stijlkenmerk is. Als je dat besloten hebt; waar wil je het kussen hebben. Komt de kleur die je gekozen hebt hier ook tot zijn recht.

AANBEVOLEN

RVS Kapstok

RVS kapstokken van LUMIGRIPĀ®! Een goede eerste in...

Glashaard

Glashaard model 1024 Decoratieve glashaard bran...

De leukste blog over wonen

Alles wat je wilt weten over meubels, interieur, w...

Wil jij deze superleuke kattenmuur winnen?

Met dit prijzenpakket met leuke houten kratten, pl...

Houtmand rond

Deze houtmand is een echte eyecatcher in je interi...

7 x de leukste DIY creaties voor jouw hond of kat

Jouw huisdier verdient natuurlijk een mooie plaats...
Advertentie