array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(20) "www.ruudmartensbv.nl" ["path"]=> string(14) "/interieurwerk" }
Partner

Aannemersbedrijf Ruud Martens

Aannemersbedrijf Ruud Martens bestaat uit een team gemotiveerde vakmensen. Wij beschikken over veel ervaring en vakkennis, denken met u mee en zijn oplossingsgericht. We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen en betrouwbare onderaannemers.

Interieurwerk

Maak het plaatje helemaal af

Maatwerk

Aannemersbedrijf Ruud Martens is ooit ontstaan vanuit een passie voor timmeren. Naast ons kantoorpand bevinden zich onze 2 werkplaatsen waar wij graag ons vakmanschap toepassen op divers maatwerk. Soms bent u op zoek naar iets wat in de winkel niet te vinden is. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.

Denk aan een mooie inbouwkast, een bureau, een trap of een hele op maat gemaakte keuken. Wij hebben ook ervaring met het maken van meubels en pantry’s voor praktijkruimtes. Wij denken graag met u mee over de indeling, vormgeving en het materiaalgebruik en kunnen zonodig een architect voor u inschakelen.

Contact

Voor het maken van een afspraak, een offerte of overige informatie kunt u contact met ons opnemen.

Meer lezen over
'Interieurwerk'?

meer van deze professional

Verbouwen

Toe aan het verbouwen van uw woning? Dan bent u bij ons...

Outdoor Living

Vier het buitenleven en geniet!

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.