Interieuradvies

Interieuradvies, uw hulp voor een schitterend resultaat. Meubels kopen is een moeilijke maar aangename bezigheid. U weet wat u mooi vindt,

Interieuradvies van HG Woonidee

Interieuradvies, uw hulp voor een schitterend resultaat. Meubels kopen is een moeilijke maar aangename bezigheid. U weet wat u mooi vindt, u kent de ruimte die u heeft.
Hetzelfde geldt voor de woningstoffering.
Om van dat alles een perfect op elkaar afgestemde inrichting te maken, waarin kleuren, wanden, vloerbedekking, gordijnen, vitrage en meubelen niet alleen harmoniëren, maar elkaar ook versterken, is een heel ander verhaal. Interieurhuisarchitectuur is niet voor niets een vak apart.


Professioneel interieuradvies
Wanneer u al wel duidelijke ideeën heeft, maar niet zeker bent van het uiteindelijke resultaat, kunnen wij u beslist helpen met professioneel interieuradvies. Wij beschikken intern over een afdeling die gespecialiseerd is in het opstellen van inrichtingsadviezen. Zij maken voor u een indelingsplan op basis van een gesprek, dat bij ons in Wijchen (nabij Nijmegen) of bij u thuis plaatsvindt.
Naast een indelingsplan stellen wij ook een kleurenplan op, waarin met name de kleurstelling van de vloer, wanden, stoffering en meubels op elkaar worden afgestemd.


De juiste verlichting
Tenslotte kunnen wij ook de verlichting voor u op een rijtje zetten. Zodanig dat u op de plek waar u wilt lezen voldoende licht heeft, bij de tv wat minder en zo geplaatst dat u er niet in kijkt bij het tv-kijken. Wij houden er niet alleen rekening mee dat u boven de tafel voldoende licht heeft om gezellig te samen te eten. U moet er namelijk ook aan kunnen werken.


De kosten, die met het opstellen van een interieuradvies gemoeid zijn, worden niet bij u in rekening gebracht wanneer u de uitvoering van het plan aan ons overlaat.