Houten jaloezieen in as grijs

Grijs past goed bij veel verschillende interieurstijlen en daardoor een kleur die de laatste jaren erg in opkomst is.

Houten jaloezieen in as grijs zijn de trend

Een veel gebruikte grijstint is as grijs, een moderne lichte grijstint, die een warme uitstraling heeft en die past in zowel een moderne als in een traditionele inrichting. Daarnaast gaan steeds meer mensen overstag voor een sfeervolle raambekleding in de vorm van houten jaloezieën. Deze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vele kleuren. Het zal je dan ook niet verbazen dat houten jaloezieën in as grijs veel worden verkocht als raamdecoratie.

Meer dan een sfeervolle raamdecoratie

Houten jaloezieën zijn meer dan een sfeervolle raamdecoratie. Net als jaloezieën van aluminium of kunststof dienen ze ook als zonwering en bieden ze bescherming tegen inkijk van buitenaf. Maar omdat houten jaloezieën van natuurlijke materialen zijn gemaakt, geven ze je woning ook een veel warmere en natuurlijke uitstraling dan kunststof of aluminium jaloezieën met een killere uitstraling. Ze geven niet alleen een natuurlijke uitstraling aan je interieur, maar ook aan de buitenkant van je huis.

Houten jaloezieën in as grijs

As grijs is een kleur die de warme uitstraling van je houten jaloezieën benadrukt. Deze lichte grijstint is een neutrale kleur die past in elk interieur.Houten jaloezieën in as grijs worden vaak gecombineerd met ladderband in een passende of juist een contrasterende kleur. Ladderband in de kleur smoke komt vrij dicht bij as grijs. Wil je meer contrast? Kies dan ladderband inde kleur black of charcoal. Charcoal komt dicht in de buurt van de kleur antraciet en geeft houten jaloezieën in as grijs een mooie contrasterende touch.

Houten jaloezieën op maat

Creon Raamdecoratie is specialist op het gebied van houten jaloezieën op maat. Dat betekent dat je je houten jaloezieën niet alleen in elke gewenste maat, maar ook in elke gewenste kleurstelling kunt krijgen. Ga je mee met de trend van as grijs en wil je deze laten aansluiten op de andere kleuren in je interieur? Bij Creon kun je je houten jaloezieën in as grijs combineren met ladderband in vele kleuren. Doordat je zelf het inmeten en de montage verzorgt, kan Creon de prijzen laag houden. Voor het inmeten biedt de website uitgebreide instructies, zodat er niets mis kan gaan. Ook voor de montage biedt Creon een uitgebreide instructie. Twijfel je nog of as grijs echt in je interieur past? Dan kun je ook een kleurstaal van de houten jaloezieën bestellen.