Het Smeltvuur

Het Smeltvuur is hét alternatief voor (bio-)ethanol-, olie- of gelbranders. Het unieke sfeerlicht brandt op was (kaarsvet), waardoor het een mooie sfeervolle vlam geeft.

Omschrijving Smeltvuur

Op één vulling brandt het Smeltvuur Indoor 12 uur, en het Smeltvuur Outdoor maar liefst 36 uur. Zo is een ononderbroken sfeer tijdens eenAlle Smeltvuur-modellen zijn van weerbestendig keramiek gemaakt en hebben 15 jaar garantie. Door de brandeigenschappen van was is het Smeltvuur niet alleen veiliger als sfeerlichten met andere brandstoffen, maar heeft tevens een zeer lange brandduur.

Op één vulling brandt het Smeltvuur Indoor ongeveer 12 uur, en het Smeltvuur Outdoor maar liefst 36 uur. Zo is een ononderbroken sfeer tijdens een gezellige avondje gegarandeerd. Naast waspastilles kunnen ook kaars- of wasresten als brandstof worden gebruikt, waarbij door het recyclen van kaarsresten de reeds lage gebruikskosten tot nul kunnen worden teruggebracht.

Tevens is het Smeltvuur te gebruiken voor aromatherapie, waarbij u zelf de geur en de intensiteit kunt bepalen.

De Indoor- en Outdoor-modellen zijn verkrijgbaar in CeraNatur®, CeraLava® en Granicium®. Elk materiaal heeft een unieke uitstraling en geeft u de mogelijkheid dat model te kiezen, dat bij uw interieur of tuin past.

Het Smeltvuur is een exclusief product van DENK, dat door hen is ontwikkeld en gepatenteerd. Uniek is de duurzame, onbrandbare lont van glasvezels, die niet hoeft te worden vervangen. U hoeft het Smeltvuur dus slechts met was te vullen. Dat kan zowel met waspastilles als met kaarsresten. Zo kunt u tijdens een romantisch avondje geheel ontspannen uw kaarsresten recyclen.

 Het Smeltvuur is hét alternatief voor (bio-)ethanol-, olie- of gelbranders. Het unieke sfeerlicht brandt op was (kaarsvet), waardoor het een mooie sfeervolle vlam geeft. Het Smeltvuur is hét alternatief voor (bio-)ethanol-, olie- of gelbranders. Het unieke sfeerlicht brandt op was (kaarsvet), waardoor het een mooie sfeervolle vlam geeft.
 

Modellen Smeltvuur

Smeltvuur Outdoor
Op het balkon, op het terras, langs een pad of in een besneeuwde tuin, overal waar u buiten sfeervol licht wenst, kunt u het Smeltvuur Outdoor inzetten. De vlam is windbestendig en zorgt voor veel sfeervol en romantisch licht. Het keramiek is vorstbestendig, waardoor het Smeltvuur gedurende het gehele jaar kan worden gebruikt. Vanwege de grote vlam is het Smeltvuur outdoor alleen voor gebruik buitenshuis bestemd.

Smeltvuur Indoor
Het Smeltvuur Indoor is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis en heeft een schone, rookvrije vlam. Het geeft een romantisch, sfeervol licht en is in combinatie met de speciaal daarop afgestemde natuurlijke etherische oliën ideaal voor aromatherapie.

De Smeltvuur Indoor-modellen kunnen ook buitenshuis worden gebruikt; de vlam is echter niet gegarandeerd windbestendig.
 

Alle Smeltvuren worden gemaakt van door Denk Keramik zelf ontwikkelde keramieksoorten (CeraNatur®, Ceralava® en Granicium®), met 15 jaar garantie op weersbestendigheid.

Het Smeltvuur wordt met was gevuld geleverd, dit is genoeg voor een brandtijd van ca.:
- 36 uur (Outdoor) 
- 14 uur (Outdoor XL)
- 12 uur (Indoor)

De Indoor en Outdoor-modellen zijn verkrijgbaar in CeraNatur®, Ceralava® en Granicium®. Elk materiaal heeft een unieke uitstraling en geeft u de mogelijkheid dat model te kiezen, dat bij uw interieur of tuin past. Het Smeltvuur is een exclusief product van DENK. Het is door hen ontwikkeld en gepatenteerd. Alle Smeltvuren werken op basis van was, een veilige en onverdachte brandstof. Ze hebben een duurzame, onbrandbare lont van glasvezels. U kunt het Smeltvuur zowel met was- als met kaarsresten vullen en deze zo milieuvriendelijk recyclen. Zo ontstaat uit oude was weer nieuw licht.

Alle Smeltvuur-modellen zijn van weerbestendige keramiek gemaakt en hebben 15 jaar garantie. Door de brandeigenschappen van was is het Smeltvuur niet alleen veiliger als sfeerlichten met andere brandstoffen, maar heeft tevens een zeer lange brandduur.