BOTHERM

Partner

Fijnstof en Elektrosmog

Fijnstof en Elektrosmog zijn onlosmakelijk verbonden met de technologie vooruitgang. Bescherm uzelf in uw milieu thuis en onderweg met Memon Bionics.

Fijnstof:

Fijnstof en Elektrosmog bescherming

Onderzoeken hebben aangetoond dat uitstoot en stralingen schadelijk zijn voor de gezondheid, zoals slaap- en concentratie stoornissen, hoofdpijnen, nervositeit en zelfs leiden tot het verminderen van het persoonlijke immuunsysteem.

Lees er meer over op onze speciale milieuzorg pagina's

**  MILIEUZORG.EU  **

 

Fijnstof en Elektrosmog bescherming

Bescherm u tegen:

  • Fijnstof
  • Elektrosmog

Fijnstof, welk ontstaan uit bijvoorbeeld fabrieksuitstoten en dieselmotoren. De schadelijkheid voor het menselijk lichaam is ruimschoots aangetoond. De partikels zijn zo klein dat deze niet meer door het natuurlijk afweersysteem geweerd kunnen worden en een weg vinden via de longblaasjes naar de bloedbanen van ons lichaam.

Elektrosmog, welke ontstaat door allerlei stralingen in je directe omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de mobiele telefonie. Algemeen is al bekend de mobiele telefonie te weren voor kinderen tot 12 jaar. Daarna kan je haast niets meer verplichten. De invloed is er beslist en werkt zeker negatief op het meselijk gestel en geest.

Schoon water. Simpel: laat het water uit de kraan weer als natuurlijk smaken en doe je best je te beschermen. Dan heb je meer kans dat het lukt..

 

"fris ademen, uitgeslapen en fris ontwaken, geconcentreerd en effectief werken, levensenergie en dadendrang bemerken en zich goed voelen in zijn omgeving"

**  MILIEUZORG.EU  **

 

 

MEER VAN DIT BEDRIJF

Houtkachels met CV aansl

De houtkachel en cooker met CV aansluiting zorgt niet alleen voor geze...

Infrarood saunas

De Infrarood Sauna biedt een gezonde en relaxe saunagang. Plug en Play...

Infrarood Warmte Panelen

Infrarood Warmte Panelen zijn als bijverwarming en als hoofdverwarming...