string(1) "p"
Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Dit zijn de leukste woonaccessoires

Met accessoires geef je de ruimte net wat extra sfeer en persoonlijkheid. Lees verder en ontdek de leukste woonaccessoires bij TMC Wonen.

De plantenstandaard

Voor de jungle lovers onder ons: de plantenstandaard. Ideaal om bijvoorbeeld de gatenplant een mooie plek in jouw huis te geven. Daarnaast is het leuk om je planten in verschillende hoogtes uit te stallen voor een speels effect.

Sierlijke opbergdozen

Hou je van mooi opgeruimd? Dan zijn deze sierlijke opbergdozen van het merk Be Pure Home iets voor jou. Perfect om bijvoorbeeld je sieraden in uit te stallen en tegelijkertijd op te bergen.  De opbergdozen passen perfect bij de retro vintage stijl en geven je woonruimte een net iets meer luxe uitstraling door de glazen dozen met gouden randjes.

Het ronde sierkussen

Sierkussens geven kleur en extra sfeer aan je interieur. Het ronde sierkussen is uitermate geschikt om te combineren met verschillende sierkussens in allerlei kleuren en patronen. Zo creeër je net een iets ander effect dan alleen gebruik te maken van vierkante sierkussens. Bekijk nog meer accessoires bij TMC Wonen om meer sfeer toe te voegen aan jouw interieur!