5 cadeaus voor minder dan 10 euro

Op zoek naar een betaalbaar cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Met één van deze superleuke woonaccessoires steel je geheid de show.

Sandra van Koningshoven 30 November 2020

Dure feestdagen

Sinterklaas en Kerstmis zijn natuurlijk leuk en hartstikke gezellig, maar de decembermaand is ook een aanslag op je portemonnee. Je huis krijgt er weer wat gezellige versiering bij en je kiest ook al snel voor een hippe nieuwe outfit.

Moeten cadeaus altijd duur zijn?

En natuurlijk horen ook cadeautjes erbij. Hallo, deuk in spaarrekening! Maar wie heeft eigenlijk ooit bepaald dat cadeaus altijd duur moeten zijn? Onzin! Een van mijn beste vriendinnetjes heeft het niet breed, maar komt wel altijd met leuks voor in huis aanzetten: iets liefs, iets wat ze zelf heeft gemaakt of iets waar ik echt wat aan heb.

wehkamp2-bloomingville-poster-palmboom-sinterklaas-kerst-cadeaus-cadeau-kado-goedkoop-betaalbaar-woonaccessoire-10-tien-euro-christmas 

Nee, het gaat om de gedachte achter het cadeau

En of dat cadeau nou 5 of 50 euro kost... dat maakt me helemaal niks uit. Ik ben er altijd heel blij mee, want ik vind het lief dat ze aan me denkt en dat ze de moeite heeft genomen om iets leuks voor me uit te zoeken of te maken. It's the thought that counts!

Maar waar vind je dan leuke betaalbare cadeaus?

Nou, hier! Dus zet maar uit je hoofd dat je dit jaar dure cadeaus moet kopen. Ik heb 5 woonaccessoires gevonden die niet alleen superleuk zijn, maar ook heel betaalbaar.

1. Kaartenrek voor al je lieve en leuke kaarten

Er is niks leukers dan kaartjes krijgen. Voor je verjaardag, als je bent geslaagd of gewoon, zomaar. Hang ze allemaal bij elkaar in dit mooie gouden kaartenrek en je hebt altijd een plekje in huis waar je blij van wordt.Xenos-kaartenrek-sinterklaas-kerst-cadeaus-cadeau-kado-goedkoop-betaalbaar-woonaccessoire-10-tien-euro-christmas

2. Zwarte kandelaar met 12 hippe kaarsen

Deze twee cadeautjes kosten allebei vijf euro, dus samen maar een tientje. Iedereen brandt wel eens een kaarsje, dus met deze kandelaar en prachtige lichtgroene kaarsen als cadeau maak je zeker iemand blij.

 

hema2-kandelaar-sinterklaas-kerst-cadeaus-cadeau-kado-goedkoop-betaalbaar-woonaccessoire-10-tien-euro-christmashema-kaarsen-sinterklaas-kerst-cadeaus-cadeau-kado-goedkoop-betaalbaar-woonaccessoire-10-tien-euro-christmas

3. Deze vaas is een baas

Ken je iemand die gek is op bloemen? Dan moet je deze vaas absoluut cadeau geven! Elk boeket staat er fantastisch in. Maar je kunt hem ook in huis neerzetten zonder bloemen, zo mooi is 'ie!

Ikea-Stilren2-vaas-blauw-mintgroen-sinterklaas-kerst-cadeaus-cadeau-kado-goedkoop-betaalbaar-woonaccessoire-10-tien-euro-christmas

4. Heerlijk warme roze deken

Deze mooie roze plaid van Bloomingville geef je aan iemand die het altijd koud heeft. Hij is namelijk warm, lekker groot (80 x 100 centimeter) en heerlijk zacht.

wehkamp-bloomingville-plaid-roze-sinterklaas-kerst-cadeaus-cadeau-kado-goedkoop-betaalbaar-woonaccessoire-10-tien-euro-christmas

5. Lekker zomers: een poster met gouden palmboom

Posters zijn altijd leuk om te krijgen. Deze grote van 40 x 30 centimeter helemaal, want hier staat een hele leuke gouden palmboom op. Voor iedereen die wel een beetje zomer in de winter kan gebruiken.

wehkamp-bloomingville-poster-palmboom-sinterklaas-kerst-cadeaus-cadeau-kado-goedkoop-betaalbaar-woonaccessoire-10-tien-euro-christmas

Zit jouw ideale cadeautje hiertussen? Of heb je andere nog leuke tips voor onze lezers? Laat die dan achter onder dit blog, want we zijn heel benieuwd.

Dit moet je ook even lezen

6 hele leuke DIY sinterklaas surprises

Reacties