Nieuw jaar, nieuw kleurtje op de wand

Begin het jaar goed en kies een nieuwe kleur uit voor op de wand. Heb je geen zin om het zelf te doen? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Dennis Mol.

Laat je wanden sauzen in iedere gewenste kleur

De wanden laten sauzen, door middel van rollen, kan voor u de juiste keuze zijn wanneer u een mooi en egaal eindresultaat wenst. Schildersbedrijf Mol kan uw wanden komen sauzen op professionele wijze, snel en vakkundig. Uiteraard bespreken wij vooraf al uw wensen en eisen nauwkeurig met u, zodat wij het eindresultaat volledig naar verwachting kunnen afleveren.De wanden laten sauzen, door middel van rollen, kan voor u de juiste keuze zijn wanneer u een mooi en egaal eindresultaat wenst. Schildersbedrijf Mol kan uw wanden komen sauzen op professionele wijze, snel en vakkundig.

De ondergrond bepaalt het eindresultaat

Het is mogelijk de ondergrond eerst te bewerken alvorens wij de wanden sauzen, zodat u zeker bent van een juist resultaat. Bijvoorbeeld kan de latex muurverf worden aangebracht op verschillende type ondergronden zoals:

Wanneer de ondergrond mooi egaal is, krijgt u een mooi resultaat. Bij een structuur zal de structuur ook mooi zichtbaar zijn na het sauzen. Bestaat er een structuur, maar wenst u een gladde wand? Of heeft u een gladde wand, maar ziet u graag wat structuur? Geen probleem, Schildersbedrijf Mol kan u adviseren en regelen dat de wanden gemaakt worden zoals u dit wenst.

Wij onderscheiden ons door ook vooraf aan het sauzen veel aandacht aan uw muren te schenken. Dit is nodig om het eindresultaat perfect te krijgen (namelijk uw mooie wanden). Wij schuren de wanden altijd waar nodig is, kitten naden dicht en repareren kleine beschadigingen aan de wanden alvorens wij de wanden gaan sauzen. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi egaal eindresultaat!

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.