SoftTech laminaat

Momenteel staat het Zweedse internationale bedrijf Pergo op het punt opnieuw een revolutie te veroorzaken – deze keer met een innvoatie onder de naam SoftTech™. Het geheim achter SoftTech™ is de geluidsdempende laag net onder het harde laminaatoppervlak. Bovendien biedt SoftTech™ een opvallend verbeterde schokabsorptie die prima ergonomische eigenschappen biedt.

Productinformatie

De nieuwe technologie SoftTech™ combineert nieuwe akoestische en ergonomische eigenschappen met extreem duurzame laminaatvloeren. Met SoftTech™ heeft Pergo het onmogelijke bereikt: behalve een extreem sterk vloeroppervlak dat een levenlang mee gaat, hebben PERGO®-vloeren nu ook een schokdempende laag wat het lopen erop prettiger maakt.

 

Een nog stillere vloer
Het geheim achter SoftTech™ is de geluidsdempende laag net onder het harde laminaatoppervlak. Op deze manier completeert de SoftTech™ van Pergo de geluidsvermindering van de bestaande SoundBloc™-technologie. SoundBloc™ is een materiaal dat aan de onderkant van de planken van de PERGO®-vloeren is gelijmd. Als SoundBloc™ wordt gecombineerd met de nieuwe revolutionaire SoftTech™-technologie ontstaat een bijzonder stille laminaatvloer.

 

Ergonomisch
Bovendien biedt SoftTechâ„¢ een opvallend verbeterde schokabsorptie die vergeleken met gewone laminaatvloeren aanzienlijk betere ergonomische eigenschappen biedt. Testen in winkels wezen uit dat het personeel zeer tevreden was over het verhoogde comfort dat door de SoftTechâ„¢-technologie werd geboden. De geluiddempende laag heeft uitstekende schokabsorberende eigenschappen. Soortgelijk materiaal wordt ook al uitgebreid toegepast in sportschoenen.

 

De nieuwe standaard voor vloeren
Met SoftTechâ„¢ heeft het meest toonaangevende bedrijf ter wereld voor de ontwikkeling van moderne vloeren een duurzame vloer ontworpen die behalve duurzaam ook zacht en stil is. Het is het beste van twee werelden en daarom zou deze nieuwste ontwikkeling de nieuwe standaard voor vloeren kunnen worden.

Specificaties

 
 

Kleuren