Partner

Bruynzeel Parket

Bent u op zoek naar parket of een houten vloer? Dan hebt u vast behoefte aan echt objectieve informatie over parket die ertoe doet. Bruynzeel Parket biedt u met het gratis Parketboek alles wat u moet weten over parket en houten vloeren. Om alvast in de stemming te komen en een inzicht te krijgen in het prachtige assortiment parketvloeren van Bruynzeel Parket bestelt u gratis en vrijblijvend alvast Het Parketboek van Bruynzeel Parket via www.bruynzeelparket.nl.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht bruynzeelparket.nl

Parketinspiratiecentrum

Bruynzeel Parket Inspiratie Centrum

Meer zien in het Bruynzeel Parket Inspiratiecentrum in Nieuwegein

Een parketvloer koop je niet uit een folder. Die moet je zien, voelen, ruiken… kortom; beleven. En dat kan in optima forma in het Bruynzeel Parket Inspiratie Centrum in Nieuwegein. Meer dan een showroom. Want Bruynzeel Parket is ook meer dan een vloer. Dus ontwikkelden we een centrum met ruim 400 m2 parket, informatie en inspiratie.

Het Bruynzeel Parket Inspiratie Centrum is een modern, state-of-the-art parketcentrum, waar zowel consumenten als architecten, ontwerpers en projectinrichters meer dan welkom zijn. U vindt er de mooiste vloeren, de exclusiefste houtsoorten en natuurlijk het beste advies.

Meer lezen over
'Parketinspiratiecentrum'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.