Partner

Neerlandia Parket

Hout, daar ligt onze passie. Hout in alle vormen, bewerkingen en afmetingen. Hout voor in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer, ja zelfs op de badkamer. Bamboe, bourgogne, eiken, castleblocks. Het hout gelegd in een visgraat, Weense punt of eenvoudig in stroken. Afwerkingen in alle varianten en combinaties van hout. Onze fantasie is eindeloos. Ons vakmanschap dusdanig dat ook al uw wensen in vervulling kunnen worden gebracht.

Persoonlijke aandacht en zorgvuldige begeleiding, dát is waar het om draait bij Neerlandia houten vloeren. Met meer dan 25 jaar ervaring in de parketindustrie zijn wij gepokt en gemazeld als het gaat om hout en vloeren. We weten wat er mogelijk is in hout. Belangrijker dan dat weten we wat wel en beter niet kan op bepaalde ondervloeren of kamertypes.

Wij beheersen een ambacht in de houtbewerking van vloeren waar we trots op zijn. Dat betekent echter niet dat we ons afsluiten voor nieuwe ontwikkelingen, technieken en trends. Die volgen we op de voet en passen we toe in onze werkwijze. Net als in de mode volgen ook bij vloeren de trends elkaar steeds sneller op. Verouderde vloeren, thermische behandeld, gebakken, gestoomd geborsteld, handgeschraapt hout we weten er alles van. En vertellen u graag meer over deze nieuwste producten.

Techniek, kwaliteit, verantwoord ondernemen en echt vakmanschap zijn de elementen die voor ons van belang zijn. Wij stellen onze kennis en expertise graag tot uw beschikking. Stellen er trots in om elke keer weer de best en mooist mogelijke vloer te leveren. Ook bij de renovatie of het doorleggen van een bestaande vloer bij een aanbouw kunt u bij ons terecht. Voor elk probleem bieden wij u de perfecte oplossing.

Aandacht voor het interieur is in de laatste jaren sterk toegenomen. Drijvende kracht in deze ontwikkeling is de wens naar een interieur dat persoonlijk, soms gedurfd, maar altijd eigen is. Een inrichting waar men zich thuis voelt. Wij hebben deze ontwikkelingen op de voet gevolgd en zien een almaar groeiende vraag naar een mooie, ambachtelijk gemaakte houten vloer.

Wij staan voor een probleemloze vloer. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd om u te vertellen waar u op moet letten. In de showroom, maar als dat nodig is zeker ook bij u thuis. Het leggen van de juiste houten vloer vraagt om een goede voorbereiding. De luchtvochtigheid is van belang. Zo ook de ondervloer. Welke houtsoort gedraagt zich het best voor het doeleinde waarvoor hij wordt gebruikt. Allemaal zaken die aan bod komen om er zeker van te zijn dat u een levenlang geniet van een perfecte houten vloer.

Garantie

Een houten vloer koopt u niet dagelijks. Het is een hele investering, waarbij het esthetische aspect doorslaggevend is. Het is echter ook prettig om te weten dat Neerlandia houten vloeren ook een heel betrouwbare partner is.

Wij zijn CBW erkend, de Centrale Branchevereniging Wonen. Deze certificering houdt o.a. in dat u veilig aanbetaalt, er een uitstekende garantieregeling is én dat er een kundige derde eventuele klachten onpartijdig behandelt.

Zo bent u altijd verzekerd van een veilige aankoop.

En het esthetische aspect, Dat is bij onze ervaren en goedopgeleide parketteurs in prima handen.

Ik heet u van harte welkom in onze winkel aan de Postweg 125 in Nijmegen.

MEER TONEN

Nederland Collectie

De gebundelde kennis en ervaring van de PGN parketspeciaalzaken levert een unieke collectie houten vloerdelen op. 

Acht houten vloeren in verschillende uitvoeringen en dessins waar de vakman voor 100% achter staat. Met een perfecte prijs/prestatieverhouding, afgestemd op actuele trends. Acht eiken vloerdessins waaraan Neerlandia de hoogste eisen heeft gesteld rond de hout- en afwerkkwaliteit. Onze gezamenlike inkoop levert lagere prijzen en strakke levertijden op. Voordelen die ze graag aan jou doorgeven!

 

De 'Nederland Collectie'

De 'Nederland Collectie' is geïnspireerd op acht van de prachtige natuurgebieden die ons land rijk is. Iedere vloer heeft, net als de natuurgebieden waarnaar ze vernoemd zijn, eigen onderscheidende karakteristieken en een eigen uitstraling. Van naturel tot wit en van gerookt tot licht verouderd. Met Europees eikenhout als basis en verschillende behandeling- en afwerkvarianten. Alle even uniek als de natuurgebieden.

De afwerking met olie maakt de vloeren bijzonder onderhoudsvriendelijk. De vloeren in de 'Nederland Collectie' zijn geschikt voor vloerverwarming en in elke ruimte toepasbaar. Vraag bij Neerlandia Houten Vloeren naar de huiscollectie van ParketGroep: 'Nederland Collectie'. Het mooiste van Nederland, bij jou op de vloer!

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.