Nederland Collectie

De gebundelde kennis en ervaring van de PGN parketspeciaalzaken levert een unieke collectie houten vloerdelen op. 

Acht houten vloeren in verschillende uitvoeringen en dessins waar de vakman voor 100% achter staat. Met een perfecte prijs/prestatieverhouding, afgestemd op actuele trends. Acht eiken vloerdessins waaraan Neerlandia de hoogste eisen heeft gesteld rond de hout- en afwerkkwaliteit. Onze gezamenlike inkoop levert lagere prijzen en strakke levertijden op. Voordelen die ze graag aan jou doorgeven!

 

De 'Nederland Collectie'

De 'Nederland Collectie' is geïnspireerd op acht van de prachtige natuurgebieden die ons land rijk is. Iedere vloer heeft, net als de natuurgebieden waarnaar ze vernoemd zijn, eigen onderscheidende karakteristieken en een eigen uitstraling. Van naturel tot wit en van gerookt tot licht verouderd. Met Europees eikenhout als basis en verschillende behandeling- en afwerkvarianten. Alle even uniek als de natuurgebieden.

De afwerking met olie maakt de vloeren bijzonder onderhoudsvriendelijk. De vloeren in de 'Nederland Collectie' zijn geschikt voor vloerverwarming en in elke ruimte toepasbaar. Vraag bij Neerlandia Houten Vloeren naar de huiscollectie van ParketGroep: 'Nederland Collectie'. Het mooiste van Nederland, bij jou op de vloer!