Unilin bvba - div. Flooring

Partner

Largo

Het gloednieuwe Largo-gamma van Quick-Step pakt uit met zeven topdecoren, meer dan 2m lang en 20,5cm breed. Opvallende nieuwigheid is de donkere vintage eik.

Productomschrijving

Quick-Step® pakt uit met twee meter lange planken waarmee u een verbluffend gevoel van ruimte creëert. Bovendien zijn de Largo-planken ook nog eens extra breed en dik, wat de exclusieve uitstraling van de vloer benadrukt. Voegen, kleur en dessin zijn zo perfect op elkaar afgestemd opdat ieder decor een waar ‘pièce-unique’- gevoel uitstraalt.
 
Bepaalde houtsoorten komen het best tot hun recht in een extra lange en brede uitvoering. Voor Quick-Step®, dat geen uitdaging uit de weg gaat, was de creatie van een lange, brede plank altijd al de ultieme droom. Het samenbrengen van alle eerder ontwikkelde Quick-Step® technologieën, vertaalde zich in het Quick-Step® Largo-gamma: een hoogstandje op het vlak van design, afwerking en structuur op brede, lange planken.
 
De afgebeelde Largo-vloer (LPU 1287 - Vintage eik donker) is niet opgeschuurd, maar heeft een geboend afwerking waardoor de authenticiteit bewaard blijft. De variatie in glansgraden tussen de bovenste en dieper gelegen gedeeltes accentueert nog extra de geboende afwerking. De vloer straalt hierdoor een zwaarder barokgevoel uit. De structuur van de vloer is even indrukwekkend als de interieuren waar het vroeger in thuishoorde. Vrij opvallende hoogteverschillen vloeien op een natuurlijke manier in elkaar over zoals na jarenlang beloop. Een fijn uitzettingsvoegje rondom de planken werkt het geheel in gepaste stijl af.

Technische gegevens

Variatie tussen de planken
Of u nu kiest voor merbau, wengé of één van de vijf tinten eik, bij het Quick-Step Largo-gamma zit de variatie niet enkel meer in de houtsoort. Dankzij een nieuwe gepatenteerde productietechniek slaagt Quick-Step® er in maar liefst 60 verschillende plankenvariaties per design uit te brengen. Decorherhalingen op eenzelfde plank zijn dankzij deze technologie zo goed als uitgesloten!
 
Formaat
Het Largo-gamma speelt in op de vraag bij consumenten naar lange en brede planken. Zodat de vloer geschikt zou zijn voor alle leefruimtes, koos Quick-Step® voor een elegant formaat dat niet bombastisch is: 2,05 m lang op 20,5 cm breed. Door deze uitgebalanceerde lengtebreedte-verhouding komt de Quick-Step® Largo-vloer ook in kleinere ruimtes perfect tot zijn recht.
 
Effect van een ‘pièce-unique’
Het Quick-Step® Largo-gamma bevat enkel die decoren die op groot formaat een schitterend effect voor uw ruimte creëren. Afhankelijk van het karakter van de plank en het type interieur waarin het decor thuishoort, kreeg elk decor een unieke oppervlaktestructuur met passende randafwerking.
 
Designs
Quick-Step® ontwikkelde zeven nieuwe designs, waaronder twee klassieke en drie rustieke eiken alsook twee exoten. De meest opvallende is ongetwijfeld de rustieke vintage eik donker.
 
Technische specificaties
Lengte: 205 cm
Breedte: 20,5 cm
Dikte: 9,5 mm
1 doos: 2,5215m²
Klasse: 32
Kliksysteem: UNICLIC

Impressie

 
MEER VAN DIT BEDRIJF