Schakelaarprogramma

Gira Event Clear brengt kleuren naar voren met een geheel eigen lichtintensiteit. Het bijzondere effect van deze designlijn is de heldere dieptewerking met hoogglanzend oppervlak dia ontstaat door de gekleurde achtergrond van transparante kunststof.

Kleur in het spel brengen

Na jaren gekarakteriseerd door een terughoudende interieurvormgeving, heeft kleur weer haar intrek genomen in woon- en slaapkamers, keukens en badkamers. Met het schakelaarprogramma Event heeft Gira al vroeg deze trend naar meer kleur opgepakt. Nu is Event door Gira volledig opnieuw gedefinieerd: Gira Event Clear.

Het buitengewone design maakt indruk door een heldere dieptewerking met hoogglanzend oppervlak van kunststof. Daardoor verandert de lichtinval op de kleuren die Gira aanbiedt: Event Clear groen, aubergine, bruin, zand, wit en zwart. Met de nieuwe designlijn van het programma Event Clear bewijst Gira eens te meer haar designvisie en levert zij een opvallende bijdrage aan creatieve woonruimtevormgeving.
 
Naast de nieuwe designlijn Event Clear is het fraai vormgegeven programma verkrijgbaar in de bestaande lijnen Gira Event en Gira Event Opaque met elk een eigen karakter van het oppervlaktemateriaal. In totaal zijn er zo 17 afdekraamvarianten verkrijgbaar. De basiselementen voor Event zijn er in zuiver wit glanzend en crème wit glanzend en in antraciet en de kleur aluminium.

Even actueel als de nieuwe kleuren zijn de functies – Gira Event Clear is per direct leverbaar met meer dan 280 functies voor de moderne elektrotechnische installatie. Daartoe behoren niet alleen schakelaars en wandcontactdozen, maar ook het huisstation bij de deur, de dimmer op de muur, de inbouwradio in de muur en talrijke componenten voor intelligente gebouwenbeheerssystemen in het KNX/EIB systeem of het Gira draadloze bussysteem, die praktisch overal in huis kunnen worden geïnstalleerd. Voor de meest uiteenlopende functies biedt Gira Event Clear een uniform kader met een moderne, hoogwaardige uitstraling.