LED kroonluchter kaarsje

LED kaarsjes voor uw kroonluchter met een zeer warme lichtkleur. Deze led kaarsjes hebben een hoge lichtopbrengst en zijn tevens dimbaar! Ongekend mooie warme lichtkleur en vergelijkbaar met de “oude” GOLD kaarsjes. Uw besparing kan per kroonluchter wel oplopen tot 560,00 euro. Zie de berekening op onze website.  

Waarom zou u bij ons kopen?:

Voor de selectie van de juiste LED lamp voor de  kroonluchterverlichting hebben wij meer dan 25 verschillende LED kaarsjes ingekocht bij diverse fabrikanten. Al deze LED lampen moesten voldoen aan  de criteria dat de kleur goed moet zijn, de lichtopbrengst optimaal is, de CRI waarde op een juist niveau is, 360 graden licht en de lamp dimbaar moet zijn. Uit alle lampen die we hebben ontvangen bleken er maar 2 te voldoen!!!!!  Deze verkopen wij!

Waarom is 360 graden licht belangrijk?: Dat is zeer belangrijk omdat het licht veel beter wordt verspreid en de kaarsjes ook echt er uit zien als de traditionele kaarsjes. Dus niet eerst een soort beschermkap waardoor het licht pas begint bij 1/3 of halverwege de kaars.

Genoemde bedragen zijn incl. BTW

Profielfoto van Global Glory
Global Glory
Stoppelmaad 30, 8431 ZB  OOSTERWOLDE