Alles wat jij moet weten over slimme verlichting!

Wil je de stap wagen naar slimme verlichting? Met deze tips maak je gegarandeerd de juiste keuze!

Als jij je huis slimmer wilt maken is het hebben van slimme verlichting een goede stap. Met slimme verlichting zorg je altijd voor de juiste sfeer in huis en is het bedienen van jouw verlichting nog makkelijker. Smart verlichting zorgt ervoor dat jij altijd en overal je lampen kan bedienen.

Wat is slimme verlichting?

Slimme verlichting is verlichting verbonden via Wifi. Daardoor kun je makkelijk via je telefoon de lampen besturen, je hoeft bijvoorbeeld niet je bed uit te komen als je vergeten bent het licht uit te zetten. Ook zijn de lampen op afstand te besturen, waardoor je ook als je niet thuis bent de lampen kan bedienen. Dat is ook handig om inbraak te voorkomen, je kan gewoon vanaf afstand een lamp aan- en uitzetten waardoor het lijkt alsof iemand thuis is.

De talloze mogelijkheden met slimme verlichting!

Een van de mogelijkheden van slimme verlichting is dat je de lichten gelijkmatig kan dimmen en zelf de lichtkleuren kan veranderen. Zo zorg je voor de juiste verlichting op het juiste moment, waardoor de sfeer in huis nog beter wordt. Ook kunnen de lampen per kamer gekoppeld worden, dat betekent dat je dan de mogelijkheid hebt om in een keer alle lampen in bijvoorbeeld de woonkamer aan of uit te zetten.

Daarnaast kun je ook vaste tijden aangeven in de app voor wanneer de lampen aan of uit moeten gaan. Zo kan je bijvoorbeeld op de tijdstippen waarop het donker wordt automatisch bepaalde lampen aan laten gaan. Als je moeite hebt met opstaan kan je instellen dat de lamp in de slaapkamer aangaat op het gewenste tijdstip van opstaan, zodat je dan zeker op tijd wakker bent.

Koop jouw slimme verlichting bij lampenlicht!

De beste plek om slimme verlichting te halen is bij lampenlicht. Bij lampenlicht zijn er verschillende mogelijkheden bij het aanschaffen van smart verlichting. In het brede assortiment is er slimme verlichting voor binnen en buiten. Ook is er is de keuze tussen complete armaturen met smart verlichting en losse lampen die je in je eigen armaturen kunt draaien. Bekijk snel alle slimme verlichting van lampenlicht.