Authentieke verf

Pure & Original als merk staat voor een hoogwaardige kwaliteits verf met fantastische kleuren. Door gebruik van natuurlijke pigmenten, ontstaat een eindresultaat met grote diepte en volheid van kleur. De kalkverf en krijtverf geven een poederachtige en veloursachtige uitstraling. De verf heeft een zeer hoge dekkingskracht en zijn eenvoudig te verwerken.  

De verven en lakken binnen de Pure & Original collectie zijn:

Fresco - kalkverf
Een 100% minerale ecologische kalkverf met natuurlijke pigmenten geven uw woning een bijzondere uitstraling.

Classico - krijtverf 
Een zeer matte krijtverf gemaakt met natuurlijke pigmenten. De krijtverf geeft een volle zeer matte poederige uitstraling, maar effen en egaal in kleur.

Traditional Paint - lak
Lakverf, verkrijgbaar op water en oliebasis. In de glansgraden mat, zijde- en hoogglans.

Floor Paint - vloerverf
Een zeer sterke vloerverf voor op hout en beton. Ook zeer geschikt voor trappen, keukens en plaatsten waar een hoge mate van krasvastheid vereist is.

Kalei-verf
Dikke gevelverf van vroeger met uit een zeer bijzondere uitstraling.

Marrakech Walls paint
Uitstraling Betonlook en Tadelakt look

Authentieke kleuren

Maar liefst meer dan 150 authentieke kleuren, voor binnen en buiten. Deze kleuren zijn gemaakt met 100% natuurlijke pigmenten. 

De Pure & Original is een professionele verf, zeer geschikt voor traditionele woningen met een landelijke sfeer, moderne eigentijdse (nieuwbouw)woning en voor restauratie projecten. Alle verven bevatten een zeer hoog volume aan natuurlijke pigmenten. Waardoor het eindresultaat een grote diepte en volheid van kleur bevat. De kalk- en muurverven geven een poederachtige en veloursachtige uitstraling. De verven hebben een zeer hoge dekkingskracht en zijn eenvoudig te verwerken. 

Pure & Original wordt gedreven door passie en vakmanschap.

Meer weten over het ontstaan en de achtergrond van Pure & Original? Bezoek ook eens onze website: www.pure-original.nl