Exclusieve wandafwerking met Elitis behang

Het adembenemende Elitis behang werd in 1988 in Toulouse, Frankrijk, opgericht door Patrice Marraud des Grottes.

Elitis behang, prikkelt je zintuigen

De Franse oprichter was gefascineerd door Griekse eilanden, de zon en de blauwe lucht. Maar dat niet alleen. Hij was erg geïntrigeerd door woorden. Dat is de reden waarom hij zijn behangmerk vernoemde naar de Griekse dichter Odysseas Elytis. Mr. Elytis symboliseerde al zijn passies in één. Hij is een pionier in de innovatie van muurdecoratie. De filosofie achter het merk is: durf moedig en vernieuwend te zijn en wees een ontdekkingsreiziger in de wereld van wandbekleding. De behangcollecties van Elitis lijken het publiek steeds te verrassen met nieuwe unieke en prachtige muurkunst. Met het unieke linnen-, steen-, parel- of zijde-effecten en pakkende motieven is Elitis behang al lang niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieurdesign wereldwijd.
Het designlabel uit Toulouse ziet zichzelf als een ontwikkelingslaboratorium, altijd op zoek naar nieuwe materialen en oppervlaktestructuren. Er gaat geen handelsbeurs ter wereld voorbij zonder dat Patrice Marraud des Grottes en zijn medewerkers met een verrassend, fris ontwerp-idee komen.

Elitis behang, prachtige prints

Met de collecties van Elitis behang kan je je woning werkelijk omtoveren tot een prachtig paleisje.
De collecties zitten vol verbazingwekkende prints en luxe looks & feel. Het is een visuele uitnodiging naar een nieuwe wereld. De patronen en structuren kunnen een warme, tropische, luxe of strakke ervaring opwekken. Proluca Interiors biedt alle collecties aan zodat je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan dessins.

Unieke en diverse wanddecoratie

Elitis is al tientallen jaren een toonaangevend merk in de behang industrie. Elitis behang is absoluut geen trendvolger - integendeel: ze zetten de trends. Elke collectie verwijst naar een verhaal, een streek of cultuur. Veel collecties vertellen een verhaal uit exotische landen en unieke culturen. De materialen die worden gebruikt zijn van hoge kwaliteit, gemakkelijk schoon te maken en verliezen hun kleur niet. Decoreer uw huis, kantoor of een andere ruimte met Elitis en je zult op slag verliefd worden.

Kleuren & karakter

Elke collectie vertegenwoordigt een opmerkelijk verhaal. Bijvoorbeeld, de Nomads collectie is een kleurrijke collectie met het idee dat we allemaal Nomads zijn die door de wereld reizen. Elk behangpapier nodigt je uit op een road trip door het universum van de nomaden.

De poëzie van Elitis

Elitis is vooral bekend als behangmerk. Ze bieden echter een bredere diversiteit aan andere items, zoals: kussens, accessoires, stoffen en panoramique. Door de verscheidenheid in het aanbod en de oprichtingsfilosofie denkt de oprichter Patrice Marraud des Grottes dat Elitis zelfs als een modemerk kan beschouwd worden. Hij noemt het een constante zoektocht naar creativiteit.

Pleats by Elitis

Een van de populairdere Elitis behang collecties, Pleats, biedt een reeks unieke behangontwerpen met geometrische behangontwerpen, die de indruk wekken dat het gewoon gevouwen papier op de muur is.
Deze behangontwerpen zijn bedoeld om er zorgeloos en eenvoudig uit te zien, maar zien er toch stijlvol uit op elke muur in huis. De populairdere ontwerpen in deze collectie zijn het Mis En Plis behang, dat verkrijgbaar is in 10 verschillende kleurvariaties en het Portobello behangontwerp. Dit ontwerp heeft nog steeds het thema van gevouwen papier, maar heeft een ontwerp dat eruit ziet als keramische tegels die samenkomen om een patchwork te creëren.