DRYWOOD Verf

Drywood Nova

DRYWOOD Verf voor Hout Nova is een watergedragen glanzende sneldrogende systeemverf (grondverf, voorlak en aflak) voor binnen- en buitentoepassing op houten ramen, deuren, kozijnen, boeidelen, windveren, rabatdelen en overige betimmeringen. Het product is geschikt voor nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk.

Direct naar dit product

Productomschrijving

DRYWOOD Verf voor Hout Nova is gebaseerd op diverse watergedragen acrylaat- en alkydbindmiddelen en is te gebruiken als glanzende systeemverf of als aflak.

DRYWOOD Verf voor Hout Nova heeft een zeer goede dekking en vloei, is sneldrogend, heeft door een goed peneterend vermogen een goede hechting op kaal en voorbehandeld hout en kenmerkt zich door hoge duurzaamheid, duurzame elasticiteit en uitstekend glansbehoud. Het product heeft een hoog standvermogen waardoor oneffenheden zoals spijkergaatjes en scheurtjes in de ondergrond gemakkelijk in te schilderen zijn.

Naast een geringe milieubelasting is het product geurarm en niet ontvlambaar.

DRYWOOD Verf voor Hout Nova is aan te brengen middels kwasten of rollen op een schone, droge en vetvrije en geschuurde ondergrond.
Bloedende houtsoorten en noesten eerst gronden met DRYWOOD Poseidon Sealer. Droogtijden zijn afhankelijk van de aangebrachte laagdikte, temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en ventilatie.

DRYWOOD Verf voor Hout Nova is leverbaar in vrijwel alle dekkende en transparante kleuren. Het product is leverbaar in 1 en 2,5 liter verpakkingen. In originele, gesloten verpakking en bij vorstvrije opslag is de houdbaarheid tenminste 12 maanden.