behang Hogweed

Behang Hogweed heeft een donkergrijze achtergrond met daarin lichtgrijze profielen van Hogweed (Bereklauw). Andere kleuren zijn naar wens mogelijk.

Behang op maat gemaakt

Urban Flowers Wallpaper maakt sinds 2009 behang op maat. Dat wil zeggen dat we een aantal ontwerpen hebben die we op de gewenste maat, in hoogte en breedte, kunnen aanpassen. Ook de kleur kan naar wens aangepast worden. Persoonlijker kunt u het niet krijgen!

Alle ontwerpen hebben een floraal dessin, een bloemenbehang dus, maar dan met heel grote bloemen en over het algemeen zonder een herhalend patroon. De ontwerpen zijn muurvullend.

We laten de ontwerpen printen op verschillende kwaliteiten vliesbehang. Zo kunt u kiezen voor een 150 grams kwaliteit, zonder coating, of bijvoorbeeld voor een 185 grams met een coating, afhankelijk van de ruimte die u wilt behangen. Het liefst laten we printen op acryl, omdat dat materiaal minder belastend is voor het milieu.

Maar voor vochtige ruimtes als een badkamer is er een vinyl, dat in één stuk geprint en geplakt wordt, en dat met een kitrand wordt afgedicht.