Shutters

Onel Windowdressings heeft een zeer uitgebreide collectie shutters.

De collectie van Onel Windowdressings bevat alle mogelijk raambekleding stijlen. Met een team van ervaren stijladviseurs komen we met de gehele collectie bij u thuis zodat u in uw eigen woonomgeving de verschillende producten kunt vergelijken. Naast een grote collectie bieden we ook een groot assortiment aan toepassingsmogelijkheden. Zo leveren wij shutters op maat in vrijwel iedere groote. 

Shutters worden exact op maat gemaakt. Alle mogelijke speciale raamsituaties zijn leverbaar. Indien u niet kan kiezen uit de 34 standaardkleuren, kunnen wij alle RAL- en NCS- kleuren schilderen.Shutters zijn sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud. Klassiek, landelijk of modern, shutters passen in elk interieur. Met de keuze uit verschillende kleuren, lamelbreedtes en bedieningsvormen bepaalt u zelf de uitstraling.

Onel Windowdressings komt graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en stoffen persoonlijk met je bespreken. Maak hiervoor direct een afspraak op onze contactformulier Naast onze exclusieve service aan huis bieden we standaard op onze producten tot wel 10 jaar garantie. Kwaliteit is dan ook één van onze speerpunten.

Video impressie van onze collectie