Partner

Hameni BV

Op het gebied van zonwering is Hameni met recht voor u het zonnetje in huis! Verfijnde techniek, elegante vormgeving, en altijd geplaatst door de beste vaklieden!

Bedrijfsoverzicht Hameni BV

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Shutters bieden u de mogelijkheid de lichtinval zelf te regelen.

houten shutters

Kent u ze al? Shutters! Dé nieuwe trend in Nederland op gebied van raamdecoratie. Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Shutters bieden u de mogelijkheid de lichtinval en daarmee de sfeer van uw kamer in één beweging naar uw hand te zetten. Ze zijn een eyecatcher in elk interieur en passen met hun ingetogen en tijdloze vormgeving bij praktisch elke stijl. Daarnaast hebben ze een uitstekende zonwerende en isolerende werking.

Bij Hameni koopt u shutters van hoge kwaliteit. Een betrouwbare shuttermerken die staan voor uitstekende kwaliteit en geraffineerde elegantie. De shutters worden tot op de millimeter voor u op maat gemaakt en zijn een waardeverhogende investering in uw huis waar u jarenlang plezier van heeft.

Meer lezen over
'Shutters'?

meer van deze professional

Serrezonwering

Wilt u echt het hele jaar genieten van uw serre, dan is...

rolluiken

rolluiken beveiliging isolerend inbraak vertragend gel...

Sfeervolle raamdecoratie

Het plisségordijn is een populaire raamdecoratie waarv...

Toon alle 9 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.