Partner

Sunmaster Nederland B.V.

Overal waar mensen wonen en werken, vind je de zonweringen en rolluiken van Sunmaster. Onze collectie bestaat uit zes productgroepen: uitvalschermen, screens, knikarmen, buitenjaloezieën, rolluiken en buitenleven. Kwaliteits­producten die bescherming bieden tegen zonlicht. Ze zorgen voor een comfortabel buitenleven én voor een aangenaam binnenklimaat. Ontwerp en productie in eigen beheer Ontwerpen, testen en fabriceren van al onze producten doen we in eigen beheer. Uiteraard met sterke, duurzame en betrouwbare materialen. Je kan er dus op vertrouwen dat jouw zonwering goed werkt en lang meegaat. En mocht er toch iets aan de hand zijn, dan kan je rekenen op de service van de specialist waar je onze zonwering hebt gekocht. Zij hebben namelijk alle kennis van onze producten. Aandacht voor lifestyle en design Natuurlijk hebben we ook veel aandacht voor design. We volgen de lifestyletrends en passen deze toe op onze producten. Want zonwering en rolluiken moeten niet alleen goed werken, ze moeten er ook mooi uitzien. Vind jouw Sunmaster-zonweringsspecialist Sunmaster is al 45 jaar een toonaangevende producent van buitenzonwering. Wij zijn de uitvinder van screens. Tegenwoordig maken we vrijwel alle typen zonwering. Heb je interesse in een Sunmaster product. Daarvoor kan je terecht bij één van onze Sunmaster-zonweringsspecialisten. Je vindt hen door heel Nederland. Zij verzorgen ook de vakkundige installatie en de eventuele reparatie.

MEER TONEN

Buitenjaloezieen, spelen met zonlicht

Buitenjaloezieën voor huis of kantoor. Doseer het licht en de warmte zoals jij dat wilt.

Buitenjaloezieën, het doseren van licht

De zon kost helemaal niets. Gratis voor ons beschikbaar om van te genieten. Wil je in huis af van hinderlijke zonnestralen, maar toch genieten van de zon? Kies voor buitenjaloezieën. Hiermee doseer je het binnenvallende zonlicht zoals jij dat wilt. Heerlijk om bij weg te dromen, ideaal om ongehinderd bij te werken achter je computer.

De voordelen van buitenjaloezieën
Buitenjaloezieën bestaan uit bovenbak, onderlat, lamellen, ladderkoord, optrekkoord (texband), zijgeleiding en eindstop. De lamellen reflecteren de zonnestralen en houden de warmte tegen. Ze zijn traploos regelbaar. Daardoor bepaal je zelf hoeveel licht en warmte je toelaat tot je huis of kantoor. Met buitenjaloezieën heb je nooit meer last van laagstaande zon of van zijdelingse lichtinval. ’s Zomers blijft het binnen lekker koel. En ‘s winters zijn buitenjaloezieën extra isolerend en energiebesparend. De lamellen zorgen bovendien voor een goede balans tussen privacy en openheid. En zien ze er niet strak uit?

Op maat volgens jouw wensen
We maken de buitenjaloezieën op maat volgens jouw wensen. Dat doen we uiterst vakkundig, met materialen die lang meegaan. Kies uit diverse breedtes (60 cm tot 600 cm) en hoogtes (tot 400 cm) en kleuren. Kies voor handmatige bediening of elektrische bediening (met motor, afstandsbediening of schakelaar.

Gegarandeerde kwaliteit
We maken onze buitenjaloezieën met uiterste zorg. En met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. De bovenbalk maken we van gegalvaniseerd staal of van geëxtrudeerd aluminium. De onderlat maken we van aluminium, net als de lamellen. Tot slot geven we ze jouw buitenjaloezieën een oppervlaktebehandeling met duurzame verfsystemen. Klaar voor jarenlang gebruik.

Het monteren van buitenjaloezieën kan je het best overlaten aan de Sunmaster-specialist waar jij de jaloezieën koopt. Je krijgt dan ook 2 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.

Meer lezen over
'Buitenjaloezieen, spelen met zonlicht'?

meer van deze professional

SunCube uitvalscherm

Een sierraad voor je huis dat de zon weert en sfeer bre...

Elegance Pergola, windvaste zonwering

Schaduw in overvloed met deze vrijstaande Elegance perg...

Terrasoverkapping geniet van buitenleven

Het buitenleven is heerlijk. Hoe langer je ervan kunt g...

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.