Buitenjaloezieen, spelen met zonlicht

Buitenjaloezieën voor huis of kantoor. Doseer het licht en de warmte zoals jij dat wilt.

Buitenjaloezieën, het doseren van licht

De zon kost helemaal niets. Gratis voor ons beschikbaar om van te genieten. Wil je in huis af van hinderlijke zonnestralen, maar toch genieten van de zon? Kies voor buitenjaloezieën. Hiermee doseer je het binnenvallende zonlicht zoals jij dat wilt. Heerlijk om bij weg te dromen, ideaal om ongehinderd bij te werken achter je computer.

De voordelen van buitenjaloezieën
Buitenjaloezieën bestaan uit bovenbak, onderlat, lamellen, ladderkoord, optrekkoord (texband), zijgeleiding en eindstop. De lamellen reflecteren de zonnestralen en houden de warmte tegen. Ze zijn traploos regelbaar. Daardoor bepaal je zelf hoeveel licht en warmte je toelaat tot je huis of kantoor. Met buitenjaloezieën heb je nooit meer last van laagstaande zon of van zijdelingse lichtinval. ’s Zomers blijft het binnen lekker koel. En ‘s winters zijn buitenjaloezieën extra isolerend en energiebesparend. De lamellen zorgen bovendien voor een goede balans tussen privacy en openheid. En zien ze er niet strak uit?

Op maat volgens jouw wensen
We maken de buitenjaloezieën op maat volgens jouw wensen. Dat doen we uiterst vakkundig, met materialen die lang meegaan. Kies uit diverse breedtes (60 cm tot 600 cm) en hoogtes (tot 400 cm) en kleuren. Kies voor handmatige bediening of elektrische bediening (met motor, afstandsbediening of schakelaar.

Gegarandeerde kwaliteit
We maken onze buitenjaloezieën met uiterste zorg. En met materialen die zorgen voor jarenlang plezierig gebruik. De bovenbalk maken we van gegalvaniseerd staal of van geëxtrudeerd aluminium. De onderlat maken we van aluminium, net als de lamellen. Tot slot geven we ze jouw buitenjaloezieën een oppervlaktebehandeling met duurzame verfsystemen. Klaar voor jarenlang gebruik.

Het monteren van buitenjaloezieën kan je het best overlaten aan de Sunmaster-specialist waar jij de jaloezieën koopt. Je krijgt dan ook 2 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.