string(1) "p"

Woonprogramma Dover

Strakke lijnen, eigentijds, modern, zwevend; dat is het programma Dover met zijn ongekende mogelijkheden. U heeft de keuze uit diverse indelingen, meerdere

Woonprogramma Dover

Strakke lijnen, eigentijds, modern, zwevend; dat is het programma Dover met zijn ongekende mogelijkheden. U heeft de keuze uit diverse indelingen, meerdere maatvoeringen, drie verschillende deuren, vier verschillende onderstellen en de optie tot een hangend meubel. Ook de afwerkingen zijn uitgebreid. Zo kunt u kiezen voor geschraapte deuren en laden en voor groeven rondom het meubel. Omdat Dover een strak gelijnd programma is passen slijtranden niet bij de uitstraling. De meubelen hebben standaard een lichte radius.

Ook kunt u een tip-on-systeem laten plaatsen op de deuren en laden van de meubelen (met uitzondering van de laden van de salontafel). Dit systeem wordt gebruikt i.p.v. beslag. De deur of lade wordt door een zachte aanraking vanzelf geopend. Wij adviseren het tip-on systeem niet bij lichte kleuren met een matte aflak, omdat er door aanrakingen zichtbare glimplekken ontstaan.

Dover wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). Dit is hout waar praktisch geen noesten in zitten. Het wordt speciaal geselecteerd op een rustige uitstraling. Dover wordt grotendeels ordergestuurd geproduceerd, daardoor zijn maataanpassingen en andere indelingen mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.