Tumbling Animals

De leuke, kleurige Tumbling Animals van bObles passen perfect in de speelomgeving van kinderen. Het idee achter deze leuke meubels is dat kinderen ermee kunnen spelen, hun fantasie prikkelen en in het spel hun motoriek verbeteren. Ook kunnen ze door het hele gezin voor diverse praktische doeleinden in huis gebruikt worden.

 

Productomschrijving

Zo is bijvoorbeeld de vis of het varken handig als krukje in de keuken, de krokodil als opstapje bij de wasbak of de slang als bijzettafeltje naast de bank. De olifant heeft een schommelfunctie waarbij kinderen geprikkeld en gestimuleerd worden terwijl zij zitten. Later kunnen kinderen ook bovenop de poten van de olifant gaan staan, wat een goede uitdaging is om in staande positie je balans te vinden. Je kunt op je buik of rug op de olifant gaan liggen. Daarnaast is de olifant ook te gebruiken als stoel, zowel door de kinderen als door hun ouders.

fotografie: Koterfoto.nl

De Tumbling Animals zijn verkrijgbaar bij Bandolino-interieur.nl vanaf € 29,-.

 

Materiaal
De Tumbling Animals zijn op een milieuvriendelijk manier gemaakt van sterk EVA schuim welke speciaal is getest op veiligheid voor kinderen. Het materiaal is zacht en de hoeken zijn rond zodat kinderen zich niet kunnen bezeren tijdens het spelen. De producten zijn beschikbaar in diverse sprekende kleurencombinaties.

 

Impressie

fotografie: Koterfoto.nl

 

Modellen en prijzen

Tumbling Animal - Kip 
De kip kan gebruikt worden als stapsteen en als je hem omdraait kun je er mee heen en weer wippen.
Prijs: € 29,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tumbling Animal - Krokodil 
De duidelijkste functie van de krokodil is de trap, welke de kracht en het evenwichtsvermogen van kinderen verbetert. Omgedraaid kunnen kinderen met het schuine oppervlak heen en weer wippen, ze kunnen er overheen lopen maar er ook op gaan liggen. De krokodil heeft 3 zithoogten voor kleine kinderen. Uit sociaal oogpunt natuurlijk uitstekend om 2-3 kinderen tegelijk er op te laten zitten.
Prijs: € 89,-

 

 

Tumbling Animal - Varken 3- Laags en 6-Laags 
Het varken is verkrijgbaar in 2 maten. Het lage model (3-laags) is voor kinderen die net kunnen zitten. Het hogere model (6-laags) is voor iets oudere kinderen. Opgestapeld zijn ze ook door tieners en volwassenen te gebruiken. Het formaat maakt het voor kinderen mogelijk om erop te zitten terwijl ze in beweging zijn. Dit traint niet alleen het evenwichtsvermogen maar geeft ook veel plezier. Kinderen kunnen er ook op liggen wat hun rug en armen sterker maakt.
Prijs: vanaf € 39,-

 

 

 

 

 

 

Tumbling Animal - Vis 3-Laags  en 6-Laags
De vis is verkrijgbaar in 2 maten. Het lage model (3-laags) is voor kinderen die net kunnen zitten. Het hogere model (6-laags) is voor iets oudere kinderen. Opgestapeld zijn ze ook door tieners en volwassenen te gebruiken. Het formaat maakt het voor kinderen mogelijk om erop te zitten terwijl ze in beweging zijn. Dit traint niet alleen het evenwichtsvermogen maar geeft ook veel plezier. Kinderen kunnen er ook op liggen wat hun rug en armen sterker maakt.
Prijs: vanaf € 39,-

 

 

Tumbling Animals