string(1) "p"

TMC Wonen bestaat 45 jaar en kijkt vooruit

In het jubileummagazine van TMC Wonen wordt vooruit geblikt richting de toekomst. Vraag het magazine aan of lees hem online.

TMC Wonen is de afgelopen 45 jaar blijven vernieuwen en ook nu wordt er niet stilgezeten. Zo is het afgelopen jaar bij het familiebedrijf het één en ander veranderd. Een nieuwe generatie van de familie Witte heeft het stokje overgenomen. Wat in al die jaren niet veranderd is en in de toekomst ook niet zal veranderen is het vakmanschap waar TMC Wonen om bekend staat. Op alle verschillende woongebieden heeft TMC Wonen vakspecialisme hoog in het vaandel staan. Producten als buitenzonwering, vloeren, wandbekleding en raambekleding worden door eigen vakmannen geïnstalleerd. Daarnaast helpen de interieuradviseurs van TMC graag met het ontdekken van alle mogelijkheden in het interieur. Persoonlijk, deskundig advies staat dan ook al 45 jaar voorop bij TMC Wonen

Om het 45-jarige jubileum te vieren heeft TMC een unieke actie opgezet. Eentje waarbij de horeca een hart onder de riem krijgt. Bij besteding vanaf €1.000,- ontvang je namelijk een horecabon ter waarde van € 75,-!

Jubileummagazine TMC Wonen

In het jubileummagazine van TMC Wonen worden de grote plannen voor de toekomst uit de doeken gedaan. Eén van deze plannen is al gerealiseerd: de verbouwing van de winkel in Bergen op Zoom! Zodra je hier binnenstapt, proef je dat bij TMC ontzorgen, inspireren en maatwerk op één staat. Persoonlijk, deskundig en advies zijn dé 3 kernwaarden. Meer over de laatste ontwikkelingen en toekomstplannen lees je in het jublieummagazine van TMC Wonen.

Vraag hem aan of lees hem online

Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten