Partner

Aastaete

Bedrijfsoverzicht Aastaete

Stapelbare boekenkast

Het Marlène Global Bookcases Systeem geeft jouw interieur extra cachet en is een sieraad voor elke kamer waarin gewoond of gewerkt wordt. Door de veelvoud van onderdelen van deze boekenkast, is er voor elke ruimte een variabele oplossing. De Marlène bibliotheek is het meest opvallende onderdeel van de Marlène meubellijn. Deze lijn vindt zijn oorsprong in de jaren 20 Art Deco en Amsterdamse school, met een knipoog naar het heden. Meubelindustrie Wierden produceert een moderne versie van dit systeem, wat voor jou de mogelijkheid geeft om flexibel en naar eigen inzicht je eigen bibliotheekkast samen te stellen en eveneens in de toekomst uit te breiden.

Product Marlene

De Engelsen hebben dit meubelsysteem ooit uitgedacht om tijdens de kolonisatie boeken en archieven stofvrij en vuilvrij te kunnen vervoeren van plaats naar plaats.
Het basismateriaal waarvan de kasten gemaakt worden is Europees eiken. De deuren zijn verkrijgbaar met facet geslepen glas of met een massief eiken paneel.
De deuren zijn voorzien van een uniek geleidesysteem met kogelgelagerde wielen.
Het hoogwaardige kastensysteem is verkrijgbaar in diverse klassieke kleuren.
Het plaatsen van het kastsysteem is zonder gereedschap te doen, door simpelweg de onderdelen op elkaar te stapelen.
 
Deze semi-klassieke stijl wordt gekenmerkt door maximale functionaliteit en opbergmogelijkheden, ruime maatvoering, sobere ornamenten, verticale accenten op het lijstwerk en de unieke combinatie van kersen gefineerd plaatmateriaal met massief hout. Dit alles geïmpregneerd met roodbruine kersenbeits en afgewerkt met DD (2 componenten) lak. Deze bibliotheek is een sieraad voor iedere kamer waar gewerkt of gewoond wordt.
 
 
 
 

 

Impressie

 
     
     

Verschillende onderdelen van de kasten
 

Meer lezen over
'Stapelbare boekenkast'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.