array(2) { ["path"]=> string(101) "cashencarrylandelijkwonen.nl/component/virtuemart/tafels/teak-kloostertafels/lavit-teak-tafel-details" ["query"]=> string(8) "Itemid=0" }
Partner

Cash en Carry Landelijk Wonen

Cash en Carry Landelijk Wonen is dé specialist op het gebied van landelijke meubels en landelijk wonen. In onze showroom/winkel van ruim 3000m2 hebben zij een schitterende collectie meubelen.

Cash en Carry Landelijk Wonen is gevestigd in Gieten, Drenthe. Ons royale pand ligt op slechts een steenworp afstand van de doorgaande wegen de N33 (Assen – Veendam) en de N34 (Emmen – Groningen) waardoor wij gemakkelijk te bereiken zijn.

Veel van de meubelen zijn op voorraad en hierdoor direct mee te nemen. Ook kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van onze bezorgservice. Doordat zij werken met eigen chauffeurs kunnen zij al de producten, tegen een aantrekkelijke prijs, leveren door het hele land.

MEER TONEN

Lavit Teak Tafel

Deze prachtige teakhouten kasteeltafel heeft een mooi licht geleefd blad met een bladdikte van 5 cm. Door eigen import kan Cash en Carry Landelijk Wonen deze tafels zo goedkoop aanbieden! Het onderstel bestaat uit twee sierlijke kolompoten die met elkaar verbonden zijn door een zware balk.

Tijdens de bestelling kun je, bij bijzonderheden, de volgende opties (sommige tegen meerprijs) doorgeven: -in de teakolie. -2 componenten horecalak. -afwijkende breedtemaat -afwijkende lengte maat.

Maten

De volgende maten gelden voor elke lengtematen.
 
- Bladdikte: 4 cm
- Breedte: 100 cm
- Tafel hoogte (Bovenkant blad): 78 cm
- Tafel hoogte (onderkant blad): 74 cm

Meer lezen over
'Lavit Teak Tafel'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.