Dressoir – Anouk

Dressoir Anouk is minimalistisch en eigentijds van vorm. Afmetingen: 180 x 106 x 45 cm

Anouk is minimalistisch en eigentijds van vorm. De kracht van het ontwerp ligt hem in de eenvoud. Dit is ook tevens de signatuur van de 100% Kast ontwerper Ruben van Maurik. Dressoir Anouk oogt minimalistisch en dit heeft ze te danken aan de kleur wit en het ontbreken van de grepen. De lijnen en vlakken van dit dressoir lopen hierdoor mooi in elkaar over. Het frame van blauwstaal geeft deze kast een eigentijdse look. Dressoir Anouk staat niet alleen mooi in jouw interieur, maar ze is ook praktisch. Anouk heeft 4 ruime vaste opbergelementen met fronten. Binnen de opbergelementen kunnen nog extra planken in hoogte versteld worden. Hierdoor kun je zelf jouw ideale indeling bepalen. Je kunt nu alle spullen netjes en overzichtelijk opbergen. Anouk biedt jou die extra opbergruimte in de vorm van een minimalistisch en eigentijds ontwerp. Zij is een aanwinst voor in elk moderne interieur!

Specificaties en afwerking dressoir Anouk

Breedte: 180 cm
Hoogte: 106 cm
Diepte: 45 cm
Garantie: 2 jaar
Materiaal fronten: MDF en zijn gespoten in een 2 componenten zijdeglans kleurlak.
Kleur: Wit (ral 9003) is de standaard kleur en deze kleur is ook gebruikt voor de kasten op de foto’s. Je kunt echter kiezen uit meerdere kleuren.
Materiaal opbergelementen: solide plaatmateriaal met een dikte van 18 mm en afgewerkt met kunststof toplaag.
Materiaal onderstel: frame van blauwstaal met een hoogte van 15 cm.
Grepen: standaard wordt Anouk greeploos geleverd (open en sluiten van kasten doormiddel van druk-snappers). Maar je hebt ook keuze uit twee soorten handgrepen.

De gemiddelde levertijd van een kast bij 100% Kast is tussen de 4 tot 6 weken. Als je besteld hebt communiceren we binnen 24 uur de verwachte leverweek.

Bestel dressoir Anouk nu direct gemakkelijk online. Wil je Dressoir Anouk in een afwijkende maat of kleur laat het ons weten en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel. Stuur je vraag per email.

Profielfoto van 100% Kast
100% Kast
Steekterweg 37A, 2407BD  Alphen aan de Rijn