Partner

Onel Windowdressings

Onel Windowdressings brengt de winkel bij jou thuis! De raambekleding, het materiaal en de kleur moeten aansluiten bij jouw stijl.

Rolgordijnen

Onel Windowdressings heeft een zeer uitgebreide collectie rolgordijnen.

De collectie van Onel Windowdressings bevat meer dan 800 verschillende stoffen. Met een team van ervaren stijladviseurs komen we met de gehele collectie bij u thuis zodat u in uw eigen woonomgeving de verschillende producten kunt vergelijken. Naast een grote collectie bieden we ook een groot assortiment aan toepassingsmogelijkheden. Zo leveren wij rolgordijnen op maat in vrijwel iedere groote. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ophangsystemen naar keuze of voor extra comfort elektrische bediening van uw rolgordijnen.

De doeken lopen van transparant tot compleet verduisterend en zijn er in alle kleuren en patronen. Daarnaast hebben wij ook speciaal zonwerende doeken die het zonlicht en de warmte in huis kunnen reduceren.

Onel Windowdressings komt graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en stoffen persoonlijk met je bespreken. Maak hiervoor direct een afspraak op onze contactformulier Naast onze exclusieve service aan huis bieden we standaard op onze producten tot wel 10 jaar garantie. Kwaliteit is dan ook één van onze speerpunten.

Video impressie van onze collectie

Meer lezen over
'Rolgordijnen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.